"Μικρά κ' Περίεργα"

Απίστευτη εικόνα στο αεροδρόμιο που «σπάει» ρεκόρ επισκεψιμότητας

Απίστευτη η κατάσταση στις τουαλέτες του Αεροδρομίου Ηρακλείου

Αεροδρόμιο “Νίκος Καζαντζάκης” του Ηρακλείου. Την Πέμπτη 9 Αυγούστου, στις 11 το βράδυ, και ιδού ωραία κατάσταση... Τη φωτογραφία τράβηξε ο απογοητευμένος πολίτης Κωνσταντίνος Ξυδάκης και μας την έστειλε για δημοσιοποίηση μαζί με τις αγανακτισμένες παρατηρήσεις του.

Όπως βλέπετε, η εικόνα που επικρατεί στις τουαλέτες του αερολιμένα Ηρακλείου, που καθημερινά γεμίζει ασφυκτικά από κόσμο, είναι, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, απαράδεκτη.

Πλακάκια σπασμένα και χωρίς προσωπικό καθαριότητας, εκείνη την ώρα τουλάχιστον, όπως αναφέρει ο πολίτης. Ούτε σαπούνι να πλύνεις τα χέρια σου δεν είχε. Πάλι καλά, δηλαδή, που είχε χαρτί η τουαλέτα...

Μπήκε μέσα στον χώρο, όπως μας λέει, είδε αυτό που απαθανάτισε και αναφώνησε: «Δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό! Αυτή είναι η πρώτη εικόνα που αποκομίζει ο τουρίστας από την Κρήτη;», είπε και εκνευρισμένος και συνάμα απογοητευμένος έβγαλε το κινητό του και τράβηξε φωτογραφία.

Και αναρωτιόμαστε τώρα: Τόσο καιρό που είναι έτσι οι τουαλέτες δεν το έχει δει κανείς να επιληφθεί του θέματος; Πώς μπορούν και αφήνουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στο αεροδρόμιό μας, από το οποίο περνάνε εκατομμύρια κόσμου, ξένοι και Έλληνες; Τελικά, βρε παιδιά, αυτός είναι ο πολιτισμός μας; Έλεος, νισάφι πια. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ως τουριστικός ανταγωνισμός, αλλά ας προσέχουμε και λίγο την εικόνα μας.

 

Μ.ΑΝ.

 

 

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια