"Μικρά κ' Περίεργα"

Υπηρέτησε ως εκπαιδευτικός το 1980 - Δε ξέχασε ποτέ την Κρήτη

Ο Μίμης, εξαίρετο αυτοδιοικητικό στέλεχος της βορείου Ελλάδος, είναι παλιός γνώριμος του Ηρακλείου ήδη από τη δεκαετία του ’80, οπότε και υπηρετούσε ως εκπαιδευτικός στη Μεσαρά, με έντονη κομματική δράση παράλληλα.

Πολλοί θυμούνται τους αγώνες του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τότε, αλλά και τον μοναδικό του τρόπο, πάντοτε, να ηρεμεί τα πνεύματα και να κερδίζει φίλους και ψηφοφόρους για το κόμμα της Ν.Δ.

«Και ας ήταν πέτρινα τα χρόνια της δεκαετία του ’80, εγώ έκανα φίλους και θα επιδιώξω να τους δω όλους αυτές τις μέρες», έλεγε χθες το βράδυ σε στέκι του Ηρακλείου, συνοδευόμενος από στελέχη της ΝΟΔΕ Ηρακλείου και φυσικά από τον καλό του φίλο Λευτέρη Αυγενάκη.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν παρέα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και συζήτησαν, πέραν των άλλων, και για τα πολλά ζητήματα που απασχολούν τη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα την παράταξη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Τι ακριβώς είπαν δεν ξέρουμε. Το σίγουρο είναι πως η βραδιά έληξε με πολλά χαμόγελα και με την υπόσχεση να ανανεώσουν το ραντεβού τους ξανά τον Σεπτέμβριο, παρουσία και άλλων στελεχών της Ν.Δ., αλλά και του ίδιου του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Φωτόπουλος, ως φιλοξενούμενος της τομεάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού Εύας Σημαιάκη, βρέθηκε και στις Γούρνες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΟΔΕ. Πραγματοποίησε συνάντηση με τον δήμαρχο Χερσονήσου κ. Γιάννη Μαστοράκη στο Δημαρχείο, όπου συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος. Στη συνάντηση αυτή συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού και Απασχόλησης, Ευθ. Μουντράκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Μεραμβελιωτάκης και η γενική γραμματέας Νατάσα Νηστικάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια