Συνέντευξη ως υποψήφιος βουλευτής! Είναι;

Περίεργα
Συνέντευξη ως υποψήφιος βουλευτής! Είναι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι απόψεις του καθενός μας είναι προσωπικές και είναι καλό να εκφράζονται ελεύθερα.

Όπως και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου Γρηγόρης Πασπάτης έχει πολλάκις αναφερθεί γραπτώς ή προφορικώς στο γεγονός ότι δεν πιστεύει στο έργο του αεροδρομίου Καστελίου και πως είναι υπέρμαχος της λύσης της Αλικαρνασσού!

Το θέμα, όμως, είναι άλλο: Μίλησε για το θέμα αυτό σε συνέντευξή του που διακινείται διαδικτυακά από συγκεκριμένη ομάδα κατά του αεροδρομίου Καστελίου, επονομαζόμενη ως Πρωτοβουλία Πολιτών, κάνοντας χρήση όχι μόνο της ιδιότητας που έχει ήδη, δηλαδή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηρακλείου, αλλά και της ιδιότητας που πιστεύει ότι θα έχει και μελλοντικά στις εθνικές εκλογές, δηλαδή του υποψήφιου βουλευτή με τη Ν.Δ. Ηρακλείου.

Και δε λέμε ότι δε θα είναι υποψήφιος. Αυτό εξάλλου θα το αποφασίσει ο πρόεδρος του κόμματός του. Λέμε απλώς ότι: ο κ. Πασπάτης έχει υπάρξει υποψήφιος βουλευτής στο παρελθόν και δεν εξελέγη.

Αυτό δεν τον καθιστά και μελλοντικά εκ νέου υποψήφιο, εκτός κι αν γνωρίζει ήδη ότι θα είναι υποψήφιος, δηλαδή ότι πήρε το χρίσμα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που είναι στα Χανιά! Και εδώ ακριβώς είναι το θέμα: Ο κ. Μητσοτάκης έχει τιμωρήσει με σκληρό τρόπο, ακόμη και με διαγραφή, εκείνους που τόλμησαν να πουν δημόσια ότι θα είναι ξανά υποψήφιοι με τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και στο μέλλον.

Μάλιστα έχει κάνει σαφές ότι τέτοια δε... θέλει στο κόμμα και πως, όταν θα έρθει η ώρα για υποψηφιότητες, αυτές θα ανακοινωθούν επισήμως. Είναι δε η δεύτερη φορά μέσα στους τελευταίους μήνες που ο Γρηγόρης Πασπάτης εμφανίζεται ή τον “εμφανίζουν” οι άλλοι - όπως διακινούν οι σωτήρες του - με την ιδιότητα του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

Από την ίδια στήλη είχαμε παρουσιάσει την πρόσκληση του ΚΕΦΙΜ σε εκδήλωση με ομιλητή τον κ. Πασπάτη, που τον ανέφεραν ως υποψήφιο βουλευτή. Είχε γίνει σάλος και η διαδικτυακή αναφορά από το ΚΕΦΙΜ άλλαξε σε λίγες ώρες! Τώρα;

Και μην ξεχνάτε ότι, εκτός από αυτή την “παράβαση” του κ. Πασπάτη, και οι απόψεις του για το αεροδρόμιο έρχονται σε κόντρα με τη Νέα Δημοκρατία, που στηρίζει το έργο του αεροδρομίου Καστελίου.

Τέλος, θα μου πείτε, δεν είναι και σώφρον για έναν πολιτικό να καλεί τους πολίτες να ξεσηκωθούν - λαϊκή επανάσταση - για να ανατρέψουν ένα έργο που και το κόμμα του θα έφτιαχνε αν ήταν κυβέρνηση και εκείνος είχε την τύχη να είχε εκλεγεί βουλευτής! Προς το παρόν είναι πολιτευτής της Ν.Δ. Για τα μελλούμενα κανένας δεν μπορεί να ξέρει!

Λ.Σ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News