Σταμάτησε το ρολόι στα Λιοντάρια

Περίεργα
Σταμάτησε το ρολόι στα Λιοντάρια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σταμάτησε του ρολογιού τους δείκτες...» φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι αρμόδιοι στον Δήμο Ηρακλείου, όπως λέει και το λαϊκό άσμα, και ούτε που έχουν ασχοληθεί με το ρολόι στα Λιοντάρια στο Ηράκλειο, που είναι σταματημένο - και κρυμμένο όπως βλέπετε - από καιρό!

Εις ανάμνηση ενός ρολογιού “Ζενίθ”, που νομίζω ακόμη υπάρχει κάπου στα υπολείμματα του Δουκικού Ανακτόρου, στο Ο.Τ. 33 τοποθετήθηκε την προηγούμενη δεκαετία επί Κουράκη ένα άλλο ρολόι σύγχρονο, προσφορά της Λέσχης Lions. Ο Δήμος Ηρακλείου το 2007 αποδέχτηκε την προσφορά για να θυμίζει το λεγόμενο “ρολόι”, ένα παλιό “Ζενίθ”, που για δεκαετίες αποτέλεσε σημείο αναφοράς για τις συναντήσεις των Ηρακλειωτών. Δυστυχώς, σήμερα το ρολόι... μένει ακούρδιστο αφού, όπως μου λένε άνθρωποι που περιδιαβαίνουν καθημερινά το σημείο, το ρολόι είναι σταματημένο στις 4:20 περίπου ένα μήνα τώρα. Ούτε λεπτό πάνω δεν έχει μετρήσει μέσα στο καλοκαίρι και φυσικά ούτε που έχει ιδρώσει και το αφτί των αρμοδίων του Δήμου Ηρακλείου.

Μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιες υπηρεσίες να κάνουν κάτι για να γυρίσουν και πάλι τα γρανάζια του ρολογιού; Αν πάλι δεν μπορεί ο Δήμος Ηρακλείου να κάνει κάτι, ας απευθυνθεί στους δωρητές! Εκείνοι σίγουρα θα σπεύσουν γρηγορότερα απ’ ό,τι ο αποδέκτης, δηλαδή ο Δήμος!

Λ.Σ.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News