Από πάρκινγκ για οχήματα, έγινε... σκουπιδότοπος

Περίεργα
Από πάρκινγκ για οχήματα, έγινε... σκουπιδότοπος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εικόνες ντροπής, με κάδους που ξεχειλίζουν από σκουπίδια και δρόμους γεμάτους πλαστικά και χαρτιά τα οποία δεν ανήκουν στο έδαφος, μπορεί να δει κανείς σε πολλές γωνίες του Ηρακλείου.

Ένα από αυτά τα σημεία αναδείχτηκε από το neakriti.gr μόλις πριν από λίγες μέρες και αφορά το χώρο απέναντι από τον αερολιμένα Ηρακλείου.

Αυτή τη φορά, η κ. Μαραβελάκη δημοσιεύει στη Ζωόφιλη Δράση φωτογραφίες από το πάρκινγκ του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται κεντρικά της πόλης και οι εικόνες δεν θα έπρεπε να αντιπροσωπεύουν κανέναν: ούτε τους πολίτες που πετούν τα σκουπίδια εκτός των κάδων, ούτε όμως και τη Δημοτική Αρχή η οποία φαίνεται πως δεν έχει δώσει εντολή να γίνεται η αποκομιδή σκουπιδιών από όλο το Ηράκλειο.

Η κ. Μαραβελάκη γράφει στην ανάρτησή της:

«Απίστευτος σκουπιδότοπος έχει γίνει το πάρκινγκ αυτοκινήτων του Δήμου Ηρακλείου στην Τάφρο των Ενετικών Τειχών. Τα καλαθάκια σκουπιδιών έχουν να αδειαστούν και να καθαριστούν εδώ και 2 μήνες περίπου. Απορώ τι το δύσκολο υπάρχει στο άδειασμα αυτών;

Είναι θέμα δημόσιας υγείας, πολιτισμού, αισθητικής αλλά και σεβασμού των πολιτών, κατοίκων και επισκεπτών αυτής της πόλης από τη Δημοτική Αρχή!»

Θα βρεθεί λύση τελικά σ’ αυτό το διαχρονικό πρόβλημα που ταλανίζει το Ηράκλειο;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News