"Μικρά κ' Περίεργα"

Περιστέρια... αργοπεθαίνουν στη Βικελαία

Σας είχαμε πληροφορήσει για τις καταγγελίες μέσω Facebook της Καλλιόπης Μαραβελάκη από τη “Ζωόφιλης Δράση” για το δίχτυ που τοποθετήθηκε στη στοά Χ. Γιανναδάκη στο “Ακτάρικα” και εγκλωβίστηκαν δύο περιστέρια.

Γράφει σε νέα ανάρτησή της: «Σήμερα είναι η τρίτη ημέρα στη σειρά που τα δύο περιστέρια είναι εγκλωβισμένα, χωρίς φαγητό και νερό, στο δίχτυ του Μεγάρου “Ακτάρικα”. Τα πουλιά είναι πλέον εξαντλημένα και οδηγούνται προς τον θάνατο. Είναι απίστευτο ότι κανείς από τη διοίκηση του Δήμου Ηρακλείου δεν κάνει κάτι για να τα απελευθερώσει!

Όσες δικαιολογίες και αν δώσαμε, αναρωτιέμαι: οι διοικούντες του Ηρακλείου δεν έχουν τη συναισθηματική και ψυχική ευαισθησία για να απελευθερώσουν δύο πουλιά που πεθαίνουν από δικό τους λάθος;

Οι δημοτικοί εκλεγμένοι της πόλης δε σέβονται καθόλου την αστική πανίδα της; Όλα τα μέλη στη δημοτική Αρχή βάζουν τον εγωισμό τους πάνω από τη ζωή που η φύση δημιούργησε, και αντί να πράξουν σωστά, απλά επί μέρες διοχετεύουν στον Τύπο ανακοινώσεις περί του πόσο σημαντικό είναι το έργο στη Βικελαία Βιβλιοθήκη;

Μα, ποιος είπε για το αντίθετο, και τι σχέση έχει το έργο της Βικελαίας με τα περιστέρια που πεθαίνουν παγιδευμένα στο περίφημο δίχτυ; Μακάρι η Βικελαία να λειτουργεί πάντα έτσι, αλλά απελευθερώστε πια τα πουλιά. Θα πεθάνουν και θα πεθάνουν εν γνώσει σας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια