Διπλοπαρκαρισμένα παντού – Σε λίγο θα παρκάρουν και στην πίστα!

Περίεργα
Διπλοπαρκαρισμένα παντού – Σε λίγο θα παρκάρουν και στην πίστα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μόνο ως τραγική μπορεί να χαρακτηριστεί μέρα αλλά και νύχτα η κατάσταση στην λεωφόρο Ικάρου στο ύψος των αφίξεων στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Αυτοκίνητα διπλοπαρκαρισμένα με αναμμένα alarm ακόμα και πάνω στην διάβαση των πεζών και η εικόνα ισοδυναμεί με το απόλυτο μπάχαλο.

Δυστυχώς αυτή η κατάσταση δεν τιμά ένα διεθνές αεροδρόμιο πρέπει όμως και οι οδηγοί να κατανοήσουν ότι η λογική σταμάτησα εδώ για δύο λεπτά μόνο κακό κάνει. Αυτή είναι και η πρώτη εικόνα που βλέπουν οι τουρίστες μας την ώρα που το αεροδρόμιο ασφυκτιά από το κυκλοφοριακό.

Πάντως νομίζω ότι εκεί υπάρχει μεγάλη ανοχή και πρέπει η αυστηρότητα να εξαντληθεί. Άραγε υπάρχει άλλο αεροδρόμιο ανά τον κόσμο που να παρουσιάζει αυτή την εικόνα με τους πολίτες να κάνουν ότι μπορούν για να προκαλέσουν την απόλυτη ταλαιπωρία.

Μήπως μια λύση θα ήταν η μόνιμη παρουσία ένστολων εκεί και παράλληλα η επέμβαση τους γερανού όπου χρειάζεται. Μία βόλτα στον αερολιμένα δεν θα σας αφήσει και πολλά περιθώρια για διαφορετική άποψη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News