«Έπεσε» στην αγκαλιά της Βίκυς μετά την αποφυλάκισή του

Περίεργα
«Έπεσε» στην αγκαλιά της Βίκυς μετά την αποφυλάκισή του

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην αγκαλιά της Βίκυς Σταμάτη αμέσως μετά την αποφυλάκισή του «πέφτει» ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κατά την επιστροφή του στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι. Είναι η στιγμή που η Βίκυ Σταμάτη τον υποδέχτηκε με μια αγκαλιά, λέγοντάς του «σε ταλαιπώρησαν πολύ»!

Εκτός από τη Βίκυ Σταμάτη τον περίμεναν και δημοσιογράφοι, με τον Άκη Τσοχατζόπουλο να επιστρατεύει το χιούμορ του λέγοντας πως δεν περίμενε να τους βρει και εκεί.

«Πάω στο σπίτι μου. Με περιμένουν η γυναίκα και ο γιος μου. Το μεγαλύτερο “ευχαριστώ” το χρωστάω στη γυναίκα μου. Όλο το διάστημα, παρά την εγκατάλειψη στην οποία βρέθηκε από όλους, γνωστούς, φίλους και μη, το πάλεψε και εξασφάλισε το καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαι υπό διωγμό από το 2010. Η κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη ξεκίνησε τον διωγμό εναντίον μου. Τα της υγείας μου έχουν αντιμετωπιστεί, αλλά οι υψηλού βαθμού αναπηρίες δεν είναι για να μένω στη φυλακή. Η επίσκεψη στους γιατρούς θα είναι μόνιμη κατάσταση. Πρέπει να κοιτάξω τον εαυτό μου», δήλωσε ο Άκης Τσοχατζόπουλος κατά την έξοδό του από τις φυλακές.

Τους προηγούμενους μήνες ο πρώην υπουργός είχε νοσηλευτεί αρκετές φορές στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού. Τον Φεβρουάριο, μάλιστα, είχε υποβληθεί σε επέμβαση τοποθέτησης βηματοδότη.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος καταδικάστηκε σε δεύτερο βαθμό, τον περασμένο Οκτώβριο, για την υπόθεση της αγοράς των υποβρυχίων και των TOR M1 και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 19 ετών.

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων μείωσε μόλις κατά ένα έτος την ποινή που του είχε επιβληθεί σε πρώτο βαθμό για την υπόθεση. Τώρα ο κ. Τσοχατζόπουλος δηλώνει ότι περιμένει μια δίκαιη δίκη στον Άρειο Πάγο και θα παλέψει για να αποδειχτεί η αθωότητά του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News