"Made in Turkey" στην... Κνωσό

Περίεργα
"Made in Turkey" στην... Κνωσό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ανάρτηση που έχει το δικό της ενδιαφέρον από πολλές απόψεις έκανε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΚΗ) Στέλιος Βοργιάς και αφορά σε μηχανήματα αυτόματης εισόδου στους αρχαιολογικούς χώρους.

Μάλιστα, έχει φωτογραφήσει τα σχετικά μηχανήματα στην Κνωσό και φαίνεται ευκρινώς ότι αναγράφουν “made in Turkey”!

Ο ίδιος απευθύνεται προς τους διαδικτυακούς φίλους του ζητώντας τη γνώμη τους, βάζοντας κάποιες επιπλέον παραμέτρους, όπως οι τουρίστες που βλέπουν τον τόπο προέλευσης, του δύο κρατούμενους στρατιωτικούς, ακόμη και τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα που δεν πήραν το έργο. Οι διαδικτυακοί φίλοι του έβαλαν «φωτιά» με τα σχόλιά τους.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες και η ανάρτηση του κ. Βοργιά:

«ΚΝΩΣΟΣ MADE IN TURKEY!!!

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι που διαπίστωσα την Κυριακή, βρισκόμενος στην είσοδο της Κνωσού για κάποιο εργασιακό θέμα.

Κατά τη διάρκεια που βρισκόμουν λοιπόν εκεί, περιεργάστηκα τα νέα μηχανήματα που προμηθεύτηκε το υπουργείο Πολιτισμού για την αυτοματοποίηση της εισόδου της Κνωσού και κατά συνέπεια όλων των αρχαιολογικών χώρων της χώρας, τα οποία είναι όλα “made in Turkey”!!!!

Παρά το γεγονός ότι πραγματικά πιστεύω πως το εμπόριο μεταξύ των πολιτών ενώνει τους λαούς, ωστόσο όμως αναρωτιέμαι πώς η κυβέρνηση προχώρησε στην προμήθεια εξοπλισμού από την Τουρκία - που να σημειωθεί ότι θα το δουν εκατομμύρια τουρίστες που θα επισκεφτούν τη χώρα μας - μία χώρα που η κυβέρνησή της κρατάει παράνομα εδώ και πολύ καιρό δύο Έλληνες στρατιωτικούς, που αμφισβητεί την εθνική μας κυριαρχία, που επανειλημμένα μας απειλεί και μας προσβάλλει.

Πραγματικά αυτός ο ραγιαδισμός που εγώ αντιλαμβάνομαι ισχύει; Μήπως εγώ είμαι ο υπερβολικός; Πραγματικά θα ήθελα τη γνώμη σας...

Τέλος, αλήθεια γιατί η κυβέρνηση δεν απευθύνθηκε σε ελληνικές επιχειρήσεις, που ξέρω ακόμη και επιχειρήσεις στη ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου που μπορούν να κατασκευάσουν τα παραπάνω μηχανήματα, δίνοντας λύσεις στην ανεργία, παρά να στέλνει τα χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου στην Τουρκία, χώρα εκτός Ε.Ε.;».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News