«Βαγγέλη, θα μου πάρεις την πρωτιά!»

Περίεργα
«Βαγγέλη, θα μου πάρεις την πρωτιά!»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την τιμητική του είχε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανακης στην πρώτη διήμερη σύνοδο των προέδρων ΝΟΔΕ που πραγματοποιήθηκε χθες και προχθές στην Αθήνα, παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο λόγος; Μα γιατί ξαφνικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ακούστηκε ένα «μπράβο σου, Βαγγέλη!» που ξάφνιασε την αίθουσα. Ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης που συνεχάρη τον Βαγγέλη Καρκανάκη, ξεχωρίζοντάς τον από τους 65 προέδρους των Νομαρχιακών Οργανώσεων της Ν.Δ. ανά την Ελλάδα για την εργατικότητα του ίδιου, αλλά και όλων των στελεχών της ΝΟΔΕ, τόσο όσων μετέχουν στο συμβούλιο της οργάνωσης, όσο και των απλών μελών. Συγχαρητήρια έλαβε και για τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα των δράσεων της ΝΟΔΕ Ηρακλείου.

Τα συγχαρητήρια αποτέλεσαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για πειράγματα και αστεία. Τα εύσημα του κ. Μητσοτάκη, απ’ ό,τι φαίνεται, “ενόχλησαν” τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστο Καπετάνο, ο οποίος χαριτολογώντας είπε: «Βαγγέλη, θα μου πάρεις την πρωτιά!».

Πάντως, ο κ. Καρκανάκης από την πλευρά του ανέφερε: «Σ’ ένα περιβάλλον, όπως αυτό που έχουμε διαμορφώσει στο Ηράκλειο, είναι βέβαιο πως η Ν.Δ. θα φέρει αυτοδυναμία. Το στοίχημα για εμάς δεν είναι η πρωτιά ανάμεσα στις ΝΟΔΕ, αλλά η πρωτιά της Ν.Δ. στο Ηράκλειο. Αυτή τη μάχη δίνουμε καθημερινά και θα την κερδίσουμε! Στόχος μας η επόμενη κάλπη να δώσει ισχυρή αυτοδυναμία στον Κυριακό Μητσοτάκη!».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News