"Μικρά κ' Περίεργα"

Η Ρογδιά... για το ρεκόρ Γκίνες!

Ένα μεγάλο μπράβο στον δραστήριο Σύλλογο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Ρογδιάς “Ανασεμνιά”. Μετά τα τόσα σημαντικά και ωραία που μας έχει παρουσιάσει κατά καιρούς, βοηθώντας συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, τώρα ετοιμάζεται και για ρεκόρ Γκίνες!

Τα μέλη του Συλλόγου και οι κάτοικοι της Ρογδιάς συμμετέχουν στην προσπάθεια κατάκτησης του World Guiness Record, ετοιμάζοντας όλοι μαζί τη μακρύτερη μπάρα γραμμής από μπάρες σαπουνιού στον κόσμο, μήκους 1.100 μέτρων, η οποία θα εκτείνεται κατά μήκος του κεντρικού δρόμου του χωριού, ξεκινώντας από την είσοδό του έως την άκρη του.

Το εγχείρημα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 και όλες οι παραχθείσες μπάρες σαπουνιού θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες και ιδρύματα, όπως φυλακές και ορφανοτροφεία.

Το σύνθημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, το οποίο αποτελείται από τις Ε. Ζαχαριουδάκη, Μ. Βεριγάκη, Χ. Παρούση, Θ. Στρατάκη, Ε. Χριστοφορίδη, Θ. Κουτσάκη και Χ. Κωνσταντινίδου, είναι: «Πάμε δυναμικά για την κατασκευή της μακρύτερης μπάρας σαπουνιού! Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε! Μαζέψτε τα τηγανόλαδα και βοηθήστε μας να σπάσουμε το ρεκόρ Γκίνες!». Όποιος επιθυμεί να συμβάλει στην προσπάθεια συλλογής λαδιού μπορεί να απευθύνεται στο anasemnia@yahoo.gr, στα τηλ. 2810/841.103 και 6977/075.788 είτε στο Facebook (https://www.facebook.com/anasemnia).

 

Χ.Π.

 

Σχόλια