Τα βρήκε «σκούρα» στον... παράδρομο

Περίεργα
Τα βρήκε «σκούρα» στον... παράδρομο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με αφορμή τη δημιουργία του παραδρόμου Αγίας Βαρβάρας – Πανασού, αλλά και τα θέματα που παρατηρούνται κατά καιρούς στο σημείο, μία αναγνώστρια εκφράζει τους προβληματισμούς της για όσα παρακολουθεί και όσα διαδραματίζονται σ’ αυτό τον παράδρομο:

«Είναι γνωστός (πιστεύω) τόσο ο κόπος, όσο και το χρηματικό κόστος που δόθηκε για τη δημιουργία του παραδρόμου Αγ. Βαρβάρα - Πανασός. Ένας δρόμος που εξυπηρετεί την καθημερινή μετακίνηση των επιβατηγών αυτοκινήτων, απαγορεύοντας τα μεγάλα μήκους και βάρους οχήματα. Δυστυχώς, αυτό δεν έγινε σεβαστό από τα εμφιαλωτήρια της περιοχής μας. Ίσως βέβαια να μην γνωρίζω εγώ... αποτελούν εξαίρεση αυτής της απαγόρευσης;

Η παρακάτω φωτογραφία τραβήχτηκε 14/6/2018 (Πέμπτη) στις 12:30μ.μ. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό... ο οδηγός προχώρησε προς τον παλιό δρόμο με σκοπό να στρίψει το όχημα, μιας και ένα τέτοιου είδους όχημα δεν είναι απλά δύσκολο, αλλά αδύνατο να κινηθεί στον παράδρομο.

Τότε δεν ειπώθηκε τίποτα νομίζοντας ότι ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό. Ωστόσο, αυτό συνεχίζεται... και αναρωτιόμαστε... τι θα γίνει αν συμβεί κάποιο ατύχημα; Τι θα γίνει εάν ο δρόμος καταστραφεί (γιατί όπως φαίνεται ήδη εμφανίζονται μικροφθορές);»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News