Έσπασαν 4 αγωγοί - Πλημμύρισαν δρόμοι - Εκτροπή της κυκλοφορίας

Ηράκλειο
Έσπασαν 4 αγωγοί - Πλημμύρισαν δρόμοι - Εκτροπή της κυκλοφορίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με νερά πλημμύρισαν οι δρόμοι σε περιοχές του Ηρακλείου.

Τέσσερις αγωγοί έσπασαν κατά τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός από νωρίς το πρωί στη ΔΕΥΑΗ.

Τρεις αγωγοί ύδρευσης «έσκασαν» τη νύχτα, σύμφωνα με όσα αναφέρει στο neakriti.gr ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιάννης Ρασούλης. Συγκεκριμένα έσπασαν τρεις αγωγοί ύδρευσης, ένας στην 62 Μαρτύρων, ένας στον Ξηροπόταμο και ακόμα ένας στην Ηρακλείου – Μοιρών. Επιπλέον έσπασε ένας ακόμα αγωγός αποχέτευσης παραπλεύρως γνωστού πολυχώρου ψυχαγωγίας στα Καμίνια.

Οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το neakriti.gr είναι αδιάψευστος μάρτυρας της τεράστιας καταστροφής με τις μεγάλες ποσότητες νερού να έχουν πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης.

Εντατικά εργάζονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής τα συνεργεία της ΔΕΥΑΗ προκειμένου να γίνει άμεση αποκατάσταση στις βλάβες που έχουν υποστεί τα δίκτυα. «Μέχρι το μεσημέρι ελπίζουμε να έχει αποκατασταθεί πλήρως το δίκτυο» τονίζει ο κ. Ρασούλης.

Εκτροπή της κυκλοφορίας στην 62 Μαρτύρων

Την ίδια ώρα και έπειτα από αίτημα του προέδρου της ΔΕΥΑΗ γίνονται κυκλοφοριακές αλλαγές στους δρόμους. Συγκεκριμένα, μετά από επικοινωνία του κ. Ρασούλη με την Τροχαία Ηρακλείου εκτρέπεται για λίγες ώρες η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων πριν το Γιόφυρο με κατεύθυνση το Ηράκλειο προς το κολυμβητήριο. Δηλαδή τα οχήματα μπορούν να φτάσουν στο κέντρο της πόλης διασχίζοντας το δρόμο του Κολυμβητηρίου αφού τμήμα της 62 Μαρτύρων θα μείνει κλειστό.

https://www.youtube.com/watch?v=Cs05yuzQcps?enablejsapi=1&rel=0&autohide=1&showinfo=0&controls=0&disablekb=1&wmode=transparent&modestbranding=1&html5=1&autohide=1
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News