3 σε 1: Πάρκινγκ σε… ράμπα, φανάρι και στροφή!

Περίεργα
3 σε 1: Πάρκινγκ σε… ράμπα, φανάρι και στροφή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τώρα εδώ τι να πρωτοσχολιάσει κανείς; Είναι μια εικόνα που μιλάει από μόνη της και από τις καταστάσεις που συναντάμε όλοι μας καθημερινά στο Ηράκλειο... Αντιμέτωπος με το συγκεκριμένο σκηνικό ήρθε αναγνώστης, ο οποίος απαθανάτισε το στιγμιότυπο και μας το έστειλε.

Όπως βλέπετε λοιπόν, ο ασυνείδητος οδηγός του εν λόγω οχήματος, επειδή έτσι προφανώς τον βόλευε, σήκωσε χειρόφρενο και στάθμευσε το αυτοκίνητό του πάνω στη διάβαση, ανακόπτοντας έτσι την ομαλή διέλευση των πεζών στη λεωφόρο Ιωνίας και Βασιλείου Σμπώκου γωνία.

Παράλληλα με την πράξη του αυτή κλείνει το μισό ρεύμα κυκλοφορίας, έχει παρκάρει πάνω στο φανάρι και συγκεκριμένα πάνω σε στροφή, ενώ όπως θα δείτε δίπλα ακριβώς υπάρχει και ράμπα για ΑμεΑ.

Η ασυδοσία, όπως βλέπετε, λοιπόν, σε όλο της το μεγαλείο, “βασιλεύει” σε αυτή τη φωτογραφία αλλά και στη συμπεριφορά του συγκεκριμένου οδηγού, που δυστυχώς δεν είναι ο μόνος που δεν τηρεί τον ΚΟΚ και φυσικά δε σέβεται τους υπόλοιπους συμπολίτες του. Και το κακό είναι πως δε βρίσκεται κανείς να τιμωρήσει αυτούς τους παραβάτες, με αποτέλεσμα να παραβατούν καθημερινά και ασταμάτητα.

Αλήθεια, τέτοιον πολιτισμό και τέτοια παιδεία θέλουμε;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News