"Μικρά κ' Περίεργα"

Παραλίγο στο νοσοκομείο λόγω του… φρεατίου

Λίγο έλειψε να στείλει στο… νοσοκομείο μία Ηρακλειώτισσα ένα χαλασμένο, σκουριασμένο φρεάτιο στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου.

Ή καλύτερα, λίγο έλειψε να στείλει στο νοσοκομείο την Ηρακλειώτισσα, η ασυνειδησία μερικών συμπολιτών μας…

Όλα συνέβησαν σήμερα, όταν η γυναίκα, στην προσπάθειά της να περάσει ανάμεσα από το κτίριο και το σταθμευμένο αυτοκίνητο, γλίστρησε στο χαλασμένο φρεάτιο, με αποτέλεσμα να πέσει και να χτυπήσει τόσο το χέρι όσο και το πόδι της.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο σύζυγός της τραυματία στο neakriti.gr, η γυναίκα του «ήταν τυχερή», καθώς έχει μόνο (!) μώλωπες στο χέρι και το πόδι της.

Και όλα αυτά στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην οδό Βικέλα στην περιοχή του Λάκκου, με κανέναν να μη θέλει να φανταστεί τι θα συνέβαινε εάν στη θέση της άτυχης γυναίκας βρισκόταν κάποιο παιδάκι. Για να μην αναφερθούμε σε κάποιο άτομο με οποιαδήποτε αναπηρία προσπαθούσε να περάσει από το σημείο στο οποίο, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, χωράει μετά βίας ένας άνθρωπος.

Όπως και να έχει, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω τους συνανθρώπους μας, γιατί στη θέση τους θα μπορούσαμε να βρεθούμε εμείς.

ΜΕΝ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια