Βρήκε… πάρκινγκ - «γάντι» η κλούβα της αστυνομίας  

Περίεργα
Βρήκε… πάρκινγκ - «γάντι» η κλούβα της αστυνομίας  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και αφού έκλεισε λόγω των έργων ανάπλασης η λεωφόρος Δικαιοσύνης και φυσικά το πάρκινγκ του κτηρίου της παλιάς Αστυνομικής Διεύθυνσης στο Ηράκλειο, οι κλούβες της Αστυνομίας βρήκαν άλλο μέρος να σταθμεύουν όσες ώρες δικάζονται οι κρατούμενοι!

Την περασμένη Παρασκευή η κλούβα που μετέφερε τους τρεις κρατούμενους του εγκλήματος Εμμανουήλ είχε σταθμεύσει στη συμβολή της μικρής Έβανς! Και ήταν η πρώτη φορά που θα έλεγε κάποιος ότι ταίριαξε... γάντι στο σημείο!

Η στάση στην πίσω πλευρά των Δικαστηρίων, στην οδό Χατζημιχάλη Γιάνναρη, είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς ο δρόμος είναι ήδη στενός και οι περισσότερες θέσεις στάθμευσης διατίθενται για τους δικαστές. Αν η κλούβα σταθμεύσει στο σημείο, αυτομάτως οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης δε θα έχουν πού να σταθμεύσουν για να μπουν στα Δικαστήρια.

Αλήθεια, μετά την ολοκλήρωση των έργων ανάπλασης της Δικαιοσύνης το παλιό καθεστώς θα επιστρέψει;

Δηλαδή δικαστικοί και κλούβες της Αστυνομίας στο μικρό πλάτωμα μεταξύ των κτηρίων των Δικαστηρίων και της παλιάς Αστυνομικής Διεύθυνσης; Και σκεφτείτε όταν έγινε η ανακαίνιση και το σπάσιμο αυτών των κτηρίων, στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, η λογική των μικρών αυτών χώρων ανάμεσα στα κτήρια δεν ήταν να γίνουν... πάρκινγκ!

Κανένα σχέδιο; Καμιά λύση;

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News