"Μικρά κ' Περίεργα"

Ψάχνοντας τη… στάση­­

Μπορεί να είναι απίστευτο, όμως είναι αληθινό! Μία κόλλα Α4 ενημερώνει τους πεζούς ότι η στάση του λεωφορείου μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο!

Δεν ξέρουμε ποιος είχε την ευφάνταστη ιδέα να τοποθετήσει με κολλητική ταινία ένα… κομμάτι χαρτί πάνω στο στύλο, όμως μάλλον, δε θα είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τους δημότες του Ηρακλείου με κάποιον άλλο τρόπο ότι η στάση του λεωφορείου άλλαξε θέση.

Η φωτογραφία που απέστειλε αναγνώστης στο neakriti.gr, σήμερα το πρωί, «μιλάει» από μόνη της: Κάποιος αποφάσισε να τοποθετήσει το συγκεκριμένο χαρτί στη γωνία της οδού Αβέρωφ με Έβανς ότι η στάση μεταφέρθηκε από το συγκεκριμένο σημείο λίγα μέτρα πιο μακριά.

Βέβαια, από ό,τι φαίνεται, ο άνθρωπος που τοποθέτησε το χαρτί στο συγκεκριμένο σημείο, μάλλον δε σκέφτηκε τα ενδεχόμενα ότι κάποιος περαστικός μπορεί να το σκίσει και να το πετάξει, ή ακόμη και να το «πάρει ο αέρας». Ευτυχώς, που αυτές τις ημέρες δεν υπάρχει πιθανότητα βροχόπτωσης…

Και όλα αυτά λίγους μόλις μήνες μετά την εξίσου πρωτότυπη προειδοποιητική… «πινακίδα» - και πάλι από χαρτί - στο ίδιο, περίπου, σημείο, που ενημέρωνε οδηγούς και πεζούς ότι οι φωτεινοί σηματοδότες δε λειτουργούν.

Και για όσους ενδιαφέρονται η… χάρτινη πινακίδα αναγράφει: «Η στάση μεταφέρθηκε στην οδό Έβανς με αρχή Αβέρωφ, έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο (πλατεία Ελευθερίας)».

ΜΕΝ

Σχόλια