Κάδοι... «πάρκαραν» σε θέση στάθμευσης για ΑμεΑ

Περίεργα
Κάδοι... «πάρκαραν» σε θέση στάθμευσης για ΑμεΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το… πρωτότυπο και πρωτοφανές πλέον στην Ελλάδα είναι να δεις μία θέση για οχήματα ατόμων με αναπηρία η οποία δεν είναι κατειλημμένη.

Μετά τα δεκάδες παρκαρίσματα ασυνείδητων σε θέσεις που προβλέπονται για άτομα με ειδικές ικανότητες, μία νέα εικόνα «έρχεται» να προστεθεί στο Ηράκλειο.

Αναγνώστης του neakriti.gr έστειλε φωτογραφία από την περιοχή της Θερίσσου με μία κατάσταση που σίγουρα δεν τιμά κανέναν.

Δύο κάδοι σκουπιδιών είναι τοποθετημένοι ακριβώς στη θέση στάθμευσης για ΑμεΑ, με αποτέλεσμα αν κάποιος θέλει να παρκάρει, να μην μπορεί. Παράλληλα, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, οι κάδοι είναι ακριβώς δίπλα στη στάση λεωφορείου και το μεγάλο όχημα θα αναγκαστεί να σταματήσει στη μέση του δρόμου για να πάρει τους επιβάτες.

Άγνωστο παραμένει βέβαια αν οι κάδοι σκουπιδιών και ανακύκλωσης βρίσκονται καιρό στο συγκεκριμένο σημείο ή αν κάποιος τους τοποθέτησε εκεί τις τελευταίες ημέρες ή ώρες. Παρ’ όλα αυτά, το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο… Κάδοι «δεσπόζουν» στη μέση – μέση μιας θέσης στάθμευσης για ΑμεΑ!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News