"Yes I do" στην Κρήτη λένε πλέον οι ξένοι

Περίεργα
"Yes I do" στην Κρήτη λένε πλέον οι ξένοι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι άνθρωποι των δημαρχείων τα... έχουν δει όλα στους πολιτικούς γάμους με ζευγάρια από το εξωτερικό…

Από τις πλέον λιτές εκδοχές τους, με γαμπρούς με σαγιονάρες και νύφες με παρεό και με μάρτυρες έναν τυχαίο υπάλληλο ταξιδιωτικού γραφείου ή κάποιον που γνώρισαν μια μέρα πριν στην παραλία... έως τις πλέον υπερβολικές σε όλα τους... με άμαξες, με πολυτέλειες και με πολλούς συγγενείς και φίλους να δίνουν το «παρών» σε μια τελετή-πραγματική υπερπαραγωγή και ακολούθως σε ένα πολυέξοδο γαμήλιο πάρτι.

Ταυτοχρόνως για τους ανθρώπους του τουρισμού, αλλά και της Αυτοδιοίκησης προκύπτει μια νέα ανάγκη που καλούνται να καλύψουν, προκειμένου να μπορούν να ικανοποιήσουν τα «θέλω» των τουριστών.

Ζευγάρια από το εξωτερικό με πολλά χρόνια γάμου και κοινής πορείας στο ενεργητικό τους επιθυμούν να ανανεώσουν στην Κρήτη τους όρκους τους. Και θέλουν να το ζήσουν έτσι όπως πρέπει, ζητώντας ήδη εξωτερικούς χώρους για την τελετή, που στο εξωτερικό είναι αρκετά διαδεδομένη.

Νέος «πονοκέφαλος» για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, που μετρά λίγους μόλις μήνες που μπορεί πλέον βάσει του νέου νομοσχεδίου να τελεί πολιτικούς γάμους και σε υπαίθριους χώρους... Κοίτα να δεις άνθηση η «βιομηχανία» τού “Yes, Ι do”!

Σ.Τ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News