Βανδαλισμοί προκαλούν θλίψη και αγανάκτηση

Περίεργα
Βανδαλισμοί προκαλούν θλίψη και αγανάκτηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το κακό έχει παραγίνει με τους βανδαλισμούς των πινακίδων, από διάφορους δολιοφθορείς, ανθρώπους οι οποίοι προκαλούν με την συμπεριφορά τους κρυφά και σκόπιμα ζημιώνοντας το κοινωνικό σύνολο.

Εικόνες που προκαλούν θλίψη για ένα έργο που πριν κάποιους μήνες δόθηκε στην κυκλοφορία και όλοι θα έπρεπε να το σεβαστούμε και να το… «καμαρώνουμε», καθώς αυτό και μόνο μας ωφελεί.

Και δεν είναι άλλο από το έργο αυτό του τμήματος της επαρχιακής οδού «Ηράκλειο - Βούτες» στην περιοχή των εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Κρήτης, ένα έργο που ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία με σκοπό τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Αυτές οι εικόνες μας θυμώνουν και μας απογοητεύουν, καθώς αυτές οι πινακίδες είναι δημόσια περιουσία και δεν ανήκουν στον καθένα επίσης προκαλούν την απογοήτευσή μας διότι το φαινόμενο αντί να αντιμετωπίζεται, το αντίθετο επεκτείνεται.

Προκαλούν και ντροπή, καθώς ο τόπος μας είναι ένας ιδιαίτερα αγαπητός τουριστικός προορισμός και από ξένους τουρίστες, αλλά και από Έλληνες και αυτές οι εικόνες δεν μας τιμούν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News