Τα… νυχτοπερπατήματα του άσσου της Τότεναμ στην Κρήτη

Λασίθι
Τα… νυχτοπερπατήματα του άσσου της Τότεναμ στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε ο άσσος της πασίγνωστης ποδοσφαιρικής ομάδας Τότεναμ Χότσπερ, Ντέλε Άλι.

Ο διάσημος μέσος της Τότεναμ, από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες που απέστειλε αναγνώστης στο neakriti.gr, βρέθηκε σε ψαροταβέρνα του Αγίου Νικολάου όπου απόλαυσε φρέσκο ψάρι και «γνώρισε» τοπικές, Κρητικές γεύσεις.

Ο παίκτης της Τότεναμ με τον αριθμό 20 φαίνεται να είναι χαλαρός και να απολαμβάνει τις διακοπές του στην όμορφη πόλη της Κρήτης, ενώ δεν αρνήθηκε να βγάλει και φωτογραφίες με τους θαυμαστές του.

Πάντως, σύμφωνα με διεθνή δημοσιεύματα, πρόκειται για τον κορυφαίο Άγγλο σύγχρονο μεσοεπιθετικό.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, έχει περάσει αρκετές δυσκολίες και παρόλα αυτά κατάφερε να σημειώσει μία σπουδαία, έως τώρα καριέρα. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στη Μεγάλη Βρετανία από Νιγηριανό πατέρα και Βρετανίδα μητέρα. Ο πατέρας του όσο ακόμη εκείνος ήταν νεογνό μετακόμισε στις ΗΠΑ και η μητέρα του κατέληξε στο αλκοόλ. Έτσι ο Ντέλε Αλί, σε ηλικία 13 ετών υιοθετήθηκε από την οικογένεια του Άλαν και της Σάλι Χίκφορντ. Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής, από το καλοκαίρι του 2016 ζήτησε να μην αναγράφεται το επώνυμό του στις μπλούζες που φορούσε στους αγώνες, καθώς, όπως ανέφερε δεν ένιωθε κανένα δεσμό με την πρώτη του οικογένεια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News