Σούπερ Κρητικιά γιαγιά «σπάει ρεκόρ» στο Run Greece

Περίεργα
Σούπερ Κρητικιά γιαγιά «σπάει ρεκόρ» στο Run Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σούπερ γιαγιά από το Ηράκλειο τερματίζει στο αγώνισμα των 5 χιλιομέτρων του Run Greece και γίνεται πρότυπο για όλους εμάς.

Ο λόγος για την κυρία Μαργαρίτα Αντωνακάκη, η οποία στα 82 της χρόνια κατάφερε να τερματίσει στον αγώνα των 5 χλμ. του Run Greece. Με μία αστείρευτη δύναμη ψυχής και με τη θέληση της καρδιάς και του μυαλού να δίνουν ενέργεια σε όλο το σώμα, η κα. Αντωνακάκη και φέτος, όπως και πέρυσι, πήρε μέρος στη μεγάλη αθλητική γιορτή του Ηρακλείου και περπάτησε μέχρι τη γραμμή τερματισμού.

Με τη γλυκύτητα και το ζεστό της χαμόγελο κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα και να χαρίσει κουράγιο σε όσους βρίσκονταν δίπλα της, αφού οι εννέα δεκαετίες ζωής κάθε άλλο παρά "βαραίνουν" τα πόδια της, μάλλον θα λέγαμε, της δίνουν "φτερά"!

Η κα. Μαργαρίτα είναι γνωστή στους αθλητικούς κύκλους του Ηρακλείου καθώς οι δύο της γιοι είναι παράγοντες του ΟΦΗ. Και τα δύο της παιδιά, που μεγάλωσαν στο Ατσαλένιο, αγάπησαν από νωρίς τον αθλητισμό και αφιέρωσαν τη ζωή τους στην προαγωγή του σε τοπικό επίπεδο.

Ο ένας της γιος, ο Γιάννης Αντωνακάκης, είναι προπονητής στίβου στον ΟΦΗ και πρώην αθλητής στίβου 3.000 stipple, ενώ συμμετείχε και στην εθνική ομάδα στίβου. Ο άλλος της γιος, ο Παναγιώτης Αντωνακάκης, είναι έφορος στίβου στον ΟΦΗ.

Στη φωτογραφία διακρίνεται με την νύφη της 56 ετών, η οποία είναι επίσης πρώην αθλήτρια στα 100 και τα 200 μέτρα στίβου και συμμετείχε επίσης στην εθνική ομάδα.

Το neakriti.gr εύχεται στην κυρία Μαργαρίτα Αντωνακάκη να τερματίσει σε πολλούς αγώνες δρόμου με το ίδιο χαμόγελο και κέφι για ζωή πάντα!

Μ.Αγ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News