default-image

(Και) ο καιρός τρελάθηκε

Περίεργα
(Και) ο καιρός τρελάθηκε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κακά τα ψέματα. Δεν είναι αυτές οι διακυμάνσεις του καιρού καθόλου φυσιολογικές, κατά την ταπεινή μου άποψη. Το γεγονός ότι, πριν καλά-καλά τελειώσει ο Απρίλιος, μιλάμε για 33 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία (σύμφωνα με τις προβλέψεις για σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή) δεν το λες και το πιο φυσιολογικό για τα δεδομένα της χώρας μας, που έναν μίνι καύσωνα σπάνια θα τον δούμε τόσο νωρίς να σημειώνεται.

Από τη μια, λοιπόν, η μη φυσιολογική θερμοκρασία, και από την άλλη όλη αυτή η κατάσταση με την παρατεταμένη ανομβρία που βιώνουμε, νομίζω ότι συνθέτουν μια κατάσταση διόλου καθησυχαστική ως προς το καλοκαίρι που θα ζήσουμε. Γι’ αυτό από τώρα ας κάνουμε όλοι μας ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να βιώσουμε την όσον γίνεται λιγότερη δίψα. Γιατί ότι θα έχουμε δίψα αυτό δε χρειάζεται να μας το πει κανείς.

Εδώ είχαμε δίψα πέρυσι που είχαμε έναν χειμώνα όπου έπεσε ακόμη και χιόνι μέσα στο Ηράκλειο και αποκλείστηκε ο κόσμος... Δε θα έχουμε φέτος; Γι’ αυτό, λοιπόν, όσο μπορούμε οικονομία στο νερό. Ο καθένας να μην περιμένει κανέναν “χωροφύλακα”... Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ας το κάνει...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News