Φρεάτιο - παγίδα... «εγκυμονεί» κινδύνους σε πολυσύχναστο δρόμο

Περίεργα
Φρεάτιο - παγίδα... «εγκυμονεί» κινδύνους σε πολυσύχναστο δρόμο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κινδύνους «εγκυμονεί» φρεάτιο για όποιον έχει την ατυχία να διέρχεται από το σημείο.

Πρόκειται για ένα ανοιχτό φρεάτιο βάθους περισσότερο από ένα μέτρο και μήκους τουλάχιστον μισού μέτρου, στο οποίο μπορεί να πέσουν αυτοκίνητα αλλά και πεζοί και να γίνουν από το πουθενά θύματα σοβαρού ατυχήματος.

Το φρεάτιο βρίσκεται έξω από το σταθμό του ΕΚΑΒ που εδρεύει στην περιοχή απέναντι από το Παγκρήτιο στάδιο.

Σύμφωνα με όσα είπε στο neakriti.gr ο κύριος αυτός έτυχε να περνά από το σημείο έξω από το Παγκρήτιο στάδιο και ήταν αυτόπτης μάρτυρας ενός τροχαίου που είχε συμβεί εκείνη τη στιγμή στην περιοχή. Θέλοντας να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα, που ήταν θύμα του τροχαίου, οδήγησε με το αυτοκίνητο ως το σταθμό του ΕΚΑΒ ώστε να ειδοποιήσει και να μεταφερθεί ασθενοφόρο όσο το δυνατόν συντομότερα.

Παρκάροντας όμως έξω από το σταθμό του ΕΚΑΒ έπεσε το αυτοκίνητο του στο τεράστιο ανοιχτό φρεάτιο που βλέπουμε στις φωτογραφίες. Μάλιστα σκίστηκε το λάστιχο του αυτοκινήτου του και μπήκε στην διαδικασία να το αλλάξει.

Κι ενώ, από τη ένθερμη διάθεση του να βοηθήσει έναν συνάνθρωπο του, βρέθηκε να σπαταλά το χρόνο του σε άσκοπες ενέργειες, τον πλησίασαν περίοικοι. Οι κάτοικοι των γύρω περιοχών του εκμυστηρεύτηκαν ότι τόσο οι ίδιοι όσο και άλλοι περαστικοί έχουν πέσει κατά καιρούς θύματα του φρεατίου.

Σύμφωνα με όσα του μετέφεραν οι περίοικοι το φρεάτιο «χάσκει» εκεί ανοιχτό από τον περασμένο Δεκέμβριο περιμένοντας να «καταπιεί» τα επόμενα θύματα του.

Εν κατακλείδι, ο αναγνώστης έπεσε ο ίδιος θύμα και επιθυμεί μέσα από την προσωπική του περιπέτεια να ενημερώσει τους συμπολίτες του αλλά και να κινητοποιήσει τις αρμόδιες αρχές προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την αποφυγή κάποιου δυσάρεστου συμβάντος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News