default-image

Ο «Γολγοθάς» των αναπληρωτών αλλά και το μεγάλο ευχαριστώ

Περίεργα
Ο «Γολγοθάς» των αναπληρωτών αλλά και το μεγάλο ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί οι οποίοι πρέπει να αντιμετωπίσουν τη χαρτούρα στη διαδικασία της υποβολής αιτήσεων αλλά και όσους τους εξέπληξαν ευχάριστα με την βοήθεια που προσέφεραν, περιγράφει με λίγα λόγια μια αναπληρώτρια στην Κρήτη.

Όπως σημειώνει: «Τελευταία μέρα είναι η 27η Απριλίου για την υποβολή δηλώσεων για πολλούς αναπληρωτές της ειδικής αγωγής για το σχολικό έτος 2018-19.Μεγάλος «Γολγοθάς» , πολύ άγχος και ψυχοφθόρα διαδικασία για τα χαρτιά που πρέπει να κατατεθούν.

Για παράδειγμα θα πρέπει να συγκεντρωθούν και να κατατεθούν έγγραφα για παλιές προϋπηρεσίες, βεβαιώσεις εργοδοτών, βεβαιώσεις ασφαλιστικών φορέων, πτυχία, συνοδοί, τίτλοι σπουδών, κτλ.... κτλ... Ο χρόνος «τρέχει» και τα έγγραφα πολλά, αλλά κάποια στιγμή τα καταφέρνεις και ένα μεγάλο βάρος φεύγει από πάνω σου.

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει όμως στις εργαζόμενες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης για την σχολαστικότητα στον έλεγχο των αιτήσεων και των συνημμένων εγγράφων μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την υπομονή, την εξυπηρέτηση, την ευγένεια και το χαμόγελό τους.

Η πολύ δουλειά για εκείνες ξεκινά τώρα. Καλή δύναμη, κι ας αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες δημόσιες υπηρεσίες».

Να που οι υπηρεσίες συχνά σε εκπλήσσουν και ευχάριστα!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News