default-image

Και δεύτερη φορά φωτιά στην είσοδο σχολείου;

Περίεργα
Και δεύτερη φορά φωτιά στην είσοδο σχολείου;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι η δεύτερη φορά που συγκεκριμένο Γενικό Λύκειο στο Ηράκλειο γίνεται στόχος απαράδεκτης ενέργειας εμπρησμού στην κεντρική του είσοδο. Άγνωστοι έσπρωξαν κάδο και έβαλαν φωτιά στην είσοδο του σχολείου, όπου συστεγάζονται λύκειο και γυμνάσιο. Μάλιστα γράφτηκαν συνθήματα άθλια, υβριστικά, με σεξιστικά σχόλια.

Όλες αυτές οι βρομιές πιθανόν να είχαν αποφευχθεί αν οι άγνωστοι δράστες γνώριζαν ότι το σχολείο έχει φύλακα. Και μιλάω φυσικά γενικότερα για την ανάγκη όλα τα σχολεία να διαθέτουν φύλακα, τουλάχιστον κατά τις νυχτερινές ώρες μέχρι και το πρωί, γιατί πολλά συμβαίνουν στο χώρο τω σχολείων που δε θα έπρεπε να συμβαίνουν.

Αυτά προς το παρόν. Και θα θέλαμε να βλέπαμε τους Συλλόγους Γονέων και την ΕΛΜΕ να δράσουν επιτέλους προς την κατεύθυνση αυτή, πριν συμβούν χειρότερες καταστάσεις... Τι λέει η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης για το ζήτημα της φύλαξης στα σχολεία; Πολύ θα θέλαμε μια απάντηση. Όχι για μας. Για τα παιδιά μας... Και φυσικά και η Αστυνομία. Ας κάνει τις νύχτες περιπολίες έξω από σχολικά συγκροτήματα της πόλης... Δεν είναι κακό. Αντιθέτως, θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News