"Μικρά κ' Περίεργα"

Ο Τσίπρας, τα αυγά και ο… Μαθιουδάκης

Στην Τήλο πέρασε τις πασχαλινές του διακοπές ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μαζί με τη σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα και τα δύο τους παιδιά.

Μετά το πασχαλινό τραπέζι - το οποίο για τον πρωθυπουργό δεν περιελάμβανε αρνί και κοκορέτσι, αλλά ψάρια και θαλασσινά - ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφτηκε το στρατόπεδο του νησιού και συνομίλησε με τους φαντάρους, τσουγκρίζοντας μαζί τους κόκκινα αυγά.

Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός κάθε φορά που τσούγκριζε κάποιο αυγό, ρωτούσε το φαντάρο από πού είναι.

Στο… στόχαστρο του Πρωθυπουργού βρέθηκε και ένας Κρητικός, με το επώνυμο «Μαθιουδάκης», ο οποίος μάλιστα, «έχασε» από τον πρωθυπουργό στο τσούγκρισμα, καθώς το αυγό του έσπασε, έτσι έλαβε το… πείραγμα διά στόματος Τσίπρα: «Πάει η Κρήτη, Μαθιουδάκη, την έχασες!».

Ενώ, σε έναν άλλο φαντάρο, εκείνον που κατάφερε να σπάσει το πρωθυπουργικό αυγό, ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε τιμητική άδεια μίας ημέρας.

Βέβαια, στην ίδια πασχαλινή επίσκεψη δεν έλειψαν και τα λάθη, καθώς, μπροστά στην κάμερα της Κρατικής Τηλεόρασης, ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στους… στρατεύσιμους του χρόνου να κάνουν Πάσχα στα σπίτια τους, πράγμα… παράλογο, αφού - κατά πάσα πιθανότητα - οι στρατεύσιμοι (δηλαδή εκείνη που πρόκειται να πάνε φαντάροι) του χρόνου θα είναι στο στρατόπεδο!

(Με πληροφορίες από tovima.gr)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια