Έκαναν «Φανερό δείπνο» κρεατοφαγίας και στην Κρήτη

Περίεργα
Έκαναν «Φανερό δείπνο» κρεατοφαγίας και στην Κρήτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί οι πιστοί σε όλη τη χώρα και εδώ στην Κρήτη να γιορτάζουν, να περνούν κατανυκτικά τις ημέρες αυτές, μπορεί ο Μυστικός Δείπνος να έχει την τιμητική του, υπάρχουν όμως και οι της αντίπερα όχθης! Κάποιοι όχι μόνο δε γιορτάζουν τις ημέρες αυτές, αλλά ίσα-ίσα διοργανώνουν και αντι-εκδηλώσεις, κόντρα στη νηστεία και στο όλο εορταστικό πνεύμα των ημερών.

Για του λόγου το αληθές, η Ένωση Αθέων διοργάνωσε και φέτος το “Φανερό” Δείπνο για κρεατοφάγους! Όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά και σε διάφορες πόλεις ανά τη χώρα, μεταξύ των οποίων μάλιστα και πόλεις της Κρήτης, όπως το Ηράκλειο, τα Χανιά, το Ρέθυμνο και η Σητεία!

«Είναι ο καιρός των ανοιξιάτικων διακοπών και η Ένωση Αθέων σάς προσκαλούμε και φέτος στο Φανερό Δείπνο μας. Μια όμορφη παράδοση της χώρας μας, που μάλιστα δεν απαιτεί κρατικές σπατάλες και υποβάθμιση του κύρους της Πολιτείας και της νοημοσύνης των πολιτών. Απέχουμε μόνο από το υποκριτικό πένθος και κάποια υποτιθέμενη νηστεία, αλλά όχι από τη λογική.

Κρεατοφάγοι, αποκλειστικοί χορτοφάγοι και όλοι/ες ενδιάμεσα, είσαστε όλοι καλοδεχούμενοι, μπορείτε να παραγγείλετε ανάλογα με τις προτιμήσεις και τις δυνατότητές σας. Ελάτε να φάμε και να γνωριστούμε!», ανέφερε το προσκλητήριο...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News