Αρουραίοι σε μέγεθος… γάτας «κόβουν βόλτες» δίπλα σε σχολείο

Περίεργα
Αρουραίοι σε μέγεθος… γάτας «κόβουν βόλτες» δίπλα σε σχολείο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία μικρή εστία μόλυνσης έχει δημιουργηθεί δίπλα σε σχολείο, αλλά και ξενοδοχείο, με έναν αλλοδαπό να στέλνει φωτογραφίες από τα «κακώς κείμενα».

Οι φωτογραφίες που έστειλε στο neakriti.gr ο κ. Patrick, μιλούν από μόνες τους: κάθε λογής σκουπίδια που έχουν «ξεχειλίσει» από τους κάδους, δυσωδία, αλλά και αρουραίοι σε μέγεθος… γάτας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο τουρίστας, είναι η εικόνα από σημείο της – κατά τα άλλα – πανέμορφη παραθαλάσσια περιοχής της Κρήτης.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αλλοδαπός λάτρης του νησιού μας, η εικόνα αυτή προέρχεται από το Πάνορμο και μάλιστα έξω από μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής, αλλά και ελάχιστα μέτρα από σχολείο της περιοχής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο κ. Patrick, στο σημείο «κόβουν βόλτες» αρουραίοι σε μέγεθος… γάτας, με τον ίδιο να αναρωτάται γιατί υπάρχει αυτή η εικόνα και εάν οφείλεται σε ενδεχόμενη απεργία των οδοκαθαριστών.

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τον κάτοικο,  αυτή η εικόνα είναι ίδια τις τελευταίες εβδομάδες και μάλιστα σε μία χρονική περίοδο, όπου στην Κρήτη σημειώθηκαν υψηλές θερμοκρασίες, σκόνη και νοτιάδες, με την ατμόσφαιρα, σε συνδυασμό με τα σκουπίδια που έχουν σωρευτεί μέσα και γύρω από τους κάδους, να είναι αποπνικτική.

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι στις αρχές Μαρτίου η υπηρεσία καθαριότητας στο Ρέθυμνο είχε προβεί σε κινητοποιήσεις.

Ευχή όλων είναι η συγκεκριμένη εικόνα να μην «ταξιδέψει» στο εξωτερικό και αποτελέσει – έστω και μικρό – πλήγμα για τον τουρισμό της περιοχής και, εν γένει, του νησιού μας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News