"Μικρά κ' Περίεργα"

Τα φανάρια της... «τεμπελιάς»

Ένας πολίτης απελπισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στο Ηράκλειο, εκφράζει την αγανάκτησή του για τα φανάρια στην παραλιακή τα οποία τα τελευταία 24ωρα δε λειτουργούν.

Συγκεκριμένα, στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο neakriti.gr, φαίνονται τα φανάρια που σε ένα πολύ κεντρικό σημείο της πόλης δεν ανάβουν ούτε κόκκινο, ούτε πορτοκαλί, ούτε πράσινο. Και το γεγονός αυτό σημαίνει ότι τα αντανακλαστικά οδηγών και πεζών πρέπει να είναι σε εγρήγορση.

Η προσοχή τους… αυξημένη για να γλιτώσουν οι Ηρακλειώτες και οι επισκέπτες της πόλης τα χειρότερα.

Ο αναγνώστης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Τα φοβερά φανάρια και πάλι δεν δουλεύουν. Τουλάχιστον έως χτες. Τα Χριστούγεννα είχαν “πάει διακοπές” και τώρα την… κοπάνισαν πάλι εδώ».

Παράλληλα, ο αναγνώστης με χιούμορ αναφέρει ότι πρόκειται για τα φανάρια της «τεμπελιάς», δηλαδή… βαριούνται να δουλέψουν.

«Η βλάβη έχει εντοπιστεί»

Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου, στην ευθύνη του οποίου βρίσκονται τα συγκεκριμένα φανάρια, μίλησε στο neakriti.gr για την κατάσταση που επικρατεί στο σημείο.

«Η βλάβη έχει εντοπιστεί και έχουμε παραγγείλει τα υλικά που χρειάζονται για να τεθούν ξανά σε λειτουργία. Είναι θέμα ημερών να έρθουν τα υλικά και να αποκατασταθεί η βλάβη στα φανάρια» αναφέρει ο κ. Απόλλων Φιλιππής.

Την ίδια ώρα, ο κ. Φιλιππής τονίζει ότι πρέπει να λαμβάνουμε υπ’ όψιν πως τα φανάρια είναι κοντά στη θάλασσα, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει φθορές στα φανάρια.   

 

 

Σχόλια