"Μικρά κ' Περίεργα"

Σημαντική τουριστική διάκριση για την Ελλάδα και την Κρήτη  

Μετά το Βερολίνο μία ακόμα πρωτιά για την Ελλάδα και μάλιστα επί ρωσικού εδάφους. Έτσι λοιπόν στα πλαίσια της μεγάλης τουριστικής έκθεσης στην Μόσχα η χώρα μας βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προορισμός με τις καλύτερες παραλίες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Μάλιστα με βάση τα στοιχεία η Ρωσία πλέον έχει καθιερωθεί ως μια από τις βασικές μας αγορές και φιγουράρει στις πέντε πρώτες θέσεις του τουριστικού ενδιαφέροντος προς την Χώρα μας με την Κρήτη να αποτελεί αγαπημένο προορισμό των Ρώσων τουριστών που πλέον έχουν φτιάξει και ένα μεγάλο δίκτυο επαναλαμβανόμενων επισκεπτών τα τελευταία 7 χρόνια με σημείο αναφοράς το νησί μας.

Η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, συμμετείχε στην επίσημη τελετή εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού της Μόσχας ΜΙΤΤ και παρέλαβε από τους διοργανωτές το πρώτο βραβείο που απονεμήθηκε στην Ελλάδα, ως ο κορυφαίος προορισμός με τις καλύτερες παραλίες στην Ευρώπη.

Μάλιστα η κα Κουντουρά για μία ακόμα φορά αναφέρθηκε στους εξαιρετικούς δείκτες που καταγράφει ο τουρισμός μια ανάσα πριν την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

ΜΔ

Σχόλια