"Μικρά κ' Περίεργα"

Κίνδυνος θάνατος στην εθνική με τσιμέντα στο δρόμο

Έχουμε γράψει πολλές φορές για τις κινητές βόμβες στους δρόμους της Κρήτης που είναι θανάσιμες παγίδες για τους ίδιους τους οδηγούς.

Το πρωί «φύλακα άγγελο» είχαν οι οδηγοί που κινούνταν στον ΒΟΑΚ λίγο πριν την διασταύρωση προς το Καστέλι όταν "έφυγαν" από βαρύ όχημα οικοδομικά υλικά και έπεσαν πάνω στο δρόμο ευρείας κυκλοφορίας. Οι οδηγοί των αυτοκινήτων που ακολουθούσαν μπήκαν στο αντίθετο ρεύμα για να μην καταπλακωθούν από τα βαριά υλικά.

Δηλαδή πόση ανοχή υπάρχει από τους υπεύθυνους στους ήδη αιματοβαμμένους δρόμους της Κρήτης; Όπως μάθαμε από οδηγό αυτοκινήτου το φορτίο έπεσε μια «ανάσα» από τα αυτοκίνητα που ακολουθούσαν.

Τελικά αν οι περισσότεροι από τους φορείς είναι μόνο για κορδέλες και δηλώσεις στα ΜΜΕ, σε περίπτωση δυστυχήματος θα αναλάβουν τις ευθύνες τους; Βέβαια τι σημασία έχει η ευθύνη πια αν στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαμε και νεκρούς.

Δυστυχώς όσο υπάρχει αυτή η ανοχή οι δρόμοι της Κρήτης θα συνεχίσουν να σκορπούν τον θάνατο επειδή κάποιοι οδηγοί δεν υπολογίζουν τίποτα και από την άλλη η ίδια η πολιτεία δείχνει αυτή την εφιαλτική ανοχή.

 

Μ.Δ.

Σχόλια