Σε… πάρκινγκ μετατράπηκε η Καλοκαιρινού

Περίεργα
Σε… πάρκινγκ μετατράπηκε η Καλοκαιρινού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε ένα… ιδιότυπο πάρκινγκ έχει μετατραπεί η αρχή της Λεωφόρου Καλοκαιρινού, λόγω των έργων ανάπλασης του κέντρου της πόλης του Ηρακλείου.

Και αυτό γιατί, μέρος της Λεωφόρου Καλοκαιρινού είναι «κλειστό», εξαιτίας των έργων ανάπλασης, με αποτέλεσμα οι Ηρακλειώτες οδηγοί να έχουν βρει το… μάννα εξ’ ουρανού, αφού μπορούν να χρησιμοποιούν το «κλειστό» κομμάτι για να παρκάρουν τα οχήματά τους!

Έτσι, η Λεωφόρος Καλοκαιρινού, για μία απόσταση περίπου 20 – 30 μέτρων, έχει μετατραπεί σε έναν «απέραντο» χώρο στάθμευσης, παρά τα κολωνάκια που έχει τοποθετήσει ο Δήμος, ώστε να αποφεύγεται το παρκάρισμα.

Μάλιστα, όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στη φωτογραφία που απέστειλε ιδιοκτήτης επιχείρησης στο neakriti.gr, κάποιοι οδηγοί δε σέβονται ούτε τα κολωνάκια, παρκάροντας - κυριολεκτικά – όπου τους βολέψει.

Και μπορεί η φωτογραφία να αποτυπώνει την πραγματικότητα της Λεωφόρου Καλοκαιρινού από σήμερα, στις 2:30 το μεσημέρι, όμως η κατάσταση είναι ίδια (και πολλές φορές χειρότερη) και τα βράδια.

Και αν αναρωτιέστε πως καταφέρνουν οι οδηγοί να φτάνουν μέχρι το ιδιότυπο αυτό πάρκινγκ, είναι απλό: οι οδηγοί από την οδό Μουρέλλου και τη Μονής Οδηγητρίας, αντί να κατευθυνθούν προς τη Χανιώπορτα, κατευθύνονται προς τα Λιοντάρια και, εκμεταλλευόμενοι τα έργα, παρκάρουν τα οχήματά τους μια «ανάσα» από το κέντρο του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News