«Εγκλωβισμένη» για μία ώρα, εξαιτίας του… παρκαρίσματος

Περίεργα
«Εγκλωβισμένη» για μία ώρα, εξαιτίας του… παρκαρίσματος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για μία ολόκληρη ώρα ήταν «εγκλωβισμένη» μία γυναίκα με κινητικά προβλήματα στο πεζοδρόμιο, εξαιτίας ενός ασυνείδητου οδηγού.

Αγανάκτηση αλλά και θλίψη προκαλεί το νέο περιστατικό που συνέβη στο Ηράκλειο, με «πρωταγωνίστρια» μία γυναίκα με αναπηρικό αμαξίδιο, η οποία επί μία ολόκληρη ώρα ήταν εγκλωβισμένη στο πεζοδρόμιο, το οποίο «έκλεινε»… φαρδιά – πλατιά ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα με ειδικές ανάγκες στην προσπάθειά της να προχωρήσει στο πεζοδρόμιο «έπεσε» πάνω στο αυτοκίνητο, το οποίο όχι μόνο είχε παρκάρει στη μέση του πεζοδρομίου καθιστώντας δύσκολη τη μετακίνηση όχι μόνο για τα ΑμεΑ αλλά και για τους υπολοίπους πεζούς, αλλά ο οδηγός του αυτοκινήτου αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμη παράβαση, «κλείνοντας»  και την ειδική λωρίδα του πεζοδρομίου για τους τυφλούς.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα σε πεζοδρόμιο επί της Λεωφόρου Πλαστήρα, μίας Λεωφόρου, ούτως ή άλλως πολυσύχναστης τόσο από πεζούς όσο και από αυτοκίνητα.

Ο «Γολγοθάς» της γυναίκας τελείωσε με την παρέμβαση της Δημοτικής Αστυνομίας, η οποία μετέβη στο σημείο, «αναγκάζοντας» τον ασυνείδητο οδηγό να μετακινήσει το όχημά του, ο οποίος και το «έβγαλε» μετά που έφυγε η Δημοτική Αστυνομία. 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News