Ποιον θέλουν για δήμαρχο Ηρακλείου οι Ανωγειανοί;

Κρήτη
Ποιον θέλουν για δήμαρχο Ηρακλείου οι Ανωγειανοί;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκτός από ευχές για γενέθλια, δεχόταν και προτροπές για τη δημαρχία

Στις 6 Φεβρουαρίου 2018, από αυτή τη στήλη σάς είχαμε ενημερώσει για το όνομα ενός γνωστού βιβλιοπώλη του Ηρακλείου τον οποίο οι φίλοι του θα ήθελαν να δουν να διεκδικεί το Δήμο Ηρακλείου. Μάλιστα σας είχαμε πληροφορήσει ότι οι εν Ηρακλείω Ανωγειανοί συζητούν πολύ το όνομά του προσπαθώντας να τον πείσουν.

Τότε δεν είχαμε αναφέρει το όνομά του. Σήμερα, όμως, η στήλη, φέροντας την ευθύνη, όχι μόνο αποκαλύπτει το όνομα του βιβλιοπώλη, αλλά δημοσιεύει και τη φωτογραφία του, καθώς οι συζητήσεις που γίνονται γύρω από το όνομά του ολοένα και λαμβάνουν διαστάσεις στην πόλη.

Ας μας συγχωρήσει αν νιώσει ότι εκθέσαμε τα προσωπικά του δεδομένα, αλλά δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωπος της στήλης έδωσε την πληροφορία ότι στις 28 Φεβρουαρίου, που γιόρταζε τα γενέθλιά του ο Στέργιος Δραμουντάνης, ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου για τον οποίο γίνεται λόγος, εκτός από τις ευχές των φίλων του, δεχόταν και σωρό τις παραινέσεις να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο του Ηρακλείου.

Ο ίδιος, κρατώντας χαμηλούς τόνους πάντοτε, διατηρώντας ένα από τα πιο σοβαρά σε τίτλους βιβλιοπωλεία στην Κοραή, μαθαίνω ότι προσπαθούσε να βάζει τελεία σε κάθε παραίνεση που άκουγε μαζί με τα «χρόνια πολλά» που του εύχονταν! Και παρά το γεγονός ότι εκείνος... “έκοβε” τη συζήτηση ή έκανε κάποιο χωρατό, δε γνωρίζει - και του το μεταφέρει η στήλη - ότι οι φίλοι του συνέχιζαν να συζητούν για εκείνον και μάλιστα μετ’ επιτάσεως! Τόσο, μάλιστα, που έφτασε και στα αφτιά μας και πλέον δεν μπορούσαμε να μην αποκαλύψουμε ονόματα και διευθύνσεις... Ευχές και από τη στήλη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News