Όχι δεν είναι ανέκδοτο: Ζήτησαν να «βγάλουν» τα Ι.Χ. στις… 29 του Φλεβάρη

Περίεργα
Όχι δεν είναι ανέκδοτο: Ζήτησαν να «βγάλουν» τα Ι.Χ. στις… 29 του Φλεβάρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να θυμίζει ένα από τα πολλά ανέκδοτα που υπάρχουν για τις 29 Φεβρουαρίου, όμως δεν είναι! Είναι πραγματικό περιστατικό και συνέβη χτες στο Ηράκλειο.

Οι φωτογραφίες είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας! Ένας υπάλληλος του Δήμου Ηρακλείου, προφανώς… μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι ο Φεβρουάριος έχει 30 με 31 ημέρες, όπως οι υπόλοιποι μήνες.

Έλα όμως που ο Φεβρουάριος έχει 28 ημέρες και ο υπάλληλος ενημέρωνε τους κατοίκους της περιοχής να απομακρύνουν τα αυτοκίνητά τους στις 29 του Φλεβάρη…

Όπως και να έχει, καλό θα ήταν οι κάτοικοι να είχαν απομακρύνει σήμερα τα σταθμευμένα αυτοκίνητά τους, ούτως ώστε τα συνεργεία πρασίνου του Δήμου να έκαναν τη δουλειά τους χωρίς προβλήματα.

Τώρα, αν κάποιος δημότης του Ηρακλείου το είχε αφήσει στη θέση του, σίγουρα δεν ήταν δικό του πρόβλημα, μιας και η ανακοίνωση το ανέγραφε ξεκάθαρα: «Αύριο 29/2/2018 το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Ηρακλείου θα προβεί σε προγραμματισμένες εργασίες»!

Το σχόλιο του κ. Ν.Μ. ο οποίος απέστειλε την κεντρική φωτογραφία στο neakriti.gr τα λέει όλα, καθώς ο αναγνώστης αναφέρει καυστικά – μεταξύ άλλων – ότι για τα κακώς κείμενα της πόλης του Ηρακλείου δε φταίει η έλλειψη σε προσωπικό, αλλά η έλλειψη… απλής λογικής, σχολιάζοντας παράλληλα ότι «Αύριο πάντως είναι η 1η Μαρτίου και όχι η 29η Φεβρουαρίου, οπότε εάν κάποιος δεν απομακρύνει το αυτοκίνητό του θα του κοπεί κλήση;».

Πάντως, τα λάθη είναι ανθρώπινα και είναι απολύτως δικαιολογημένα, όμως το «δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», που λέει και η παροιμία, και αυτό γιατί, σε άλλη φωτογραφία, από διαφορετική τοποθεσία, όπως φαίνεται από το φόντο, υπάρχει και πάλι η… μαγική ημερομηνία, η 29η Φεβρουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News