Γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση της Ντόρας με δημάρχους στη Λότζια;

Περίεργα
Γιατί ακυρώθηκε η συνάντηση της Ντόρας με δημάρχους στη Λότζια;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σχετικά με το θέμα τοποθετήθηκε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Από έντονο παρασκήνιο συνοδεύεται η άφιξη της Ντόρας Μπακογιάννη, τομεάρχη για την Κρήτη, στο Ηράκλειο την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου.

Η συνάντηση με τους δημάρχους που προγραμματιζόταν να γίνει στη Λότζια ακυρώθηκε, κατά πληροφορίες μετά την άρνηση του Δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού να απευθύνει πρόσκληση στους δημάρχους στο πλαίσιο μια άτυπης ΠΕΔ που είχε ζητήσει η κ. Μπακογιάννη.

Και αυτό συνέβη γιατί ο κ. Λαμπρινός θεώρησε ότι επρόκειτο για κομματική εκδήλωση. Έτσι η συνάντηση με τους δημάρχους θα γίνει τελικά στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, και όχι στη Λότζια όπως αρχικώς προγραμματιζόταν, όμως οι διαρροές προς τα φιλικά Μ.Μ.Ε της δημοτικής αρχής ανέφεραν χθες ότι ο Βασίλης Λαμπρινός αρνείται να μετέχει στη συνάντηση και ως φαίνεται ο ίδιος το διατύπωσε στην Εκτελεστική.

Σχετικά μάλιστα ο Γραμματέας της Π.Ε της Ν.Δ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ρωτήθηκε και απάντησε ως εξής: «Σεβόμαστε όλους τους φορείς όλους τους εκλεγμένους σε όλες τις θέσεις είτε αυτοδιοικητικές, είτε επιστημονικές είτε κλαδικές που λειτουργούν στο Νομό, την Κρήτη και την Ελλάδα. Πέρα από τις τυχόν προσωικές πικρίες που μπορεί να έχει ο καθένας μας ή και πολιτικές διαφωνίες προέχει το δάσος και όχι το δέντρο. Είναι καλοδεχούμενοι όσοι πραγματικά πιστεύουν ότι έχουν να προσθέσουν από το δικό τους μετερίζι να βάλουν ένα λιθαράκι σε ένα ακόμη πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει η Ν.Δ όταν γίνει κυβέρνηση. Είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν οι περισσότεροι…».

Λ.Σ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News