Όταν οι Κρητικοί έχουν… έμπνευση: Μοναδική πατέντα σε μηχανάκι

Περίεργα
Όταν οι Κρητικοί έχουν… έμπνευση: Μοναδική πατέντα σε μηχανάκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Και αυτό γιατί, ο ιδιοκτήτης του εν λόγω δίκυκλου, όχι μόνο δημιούργησε αποθηκευτικό χώρο για τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά έβαλε και την πινακίδα σε εμφανέστατο σημείο!

Η φωτογραφία που έστειλε αναγνώστης στο neakriti.gr έρχεται από την περιοχή της Νέα Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο και… «μιλάει» από μόνη της.

Ο ιδιοκτήτης της μηχανής, όπως όλοι οι ιδιοκτήτες μηχανών, προφανώς είχε πρόβλημα με την… αποθήκευση του κράνους του, αλλά και με τη μεταφορά των προσωπικών του αντικειμένων. Έτσι, αντί να καταφύγει στην τοποθέτηση μπαγκαζιέρας, αποφάσισε να κάνει κάτι πιο δημιουργικό, τοποθετώντας ένα… καφάσι στο πίσω μέρος του δικύκλου του!

Βέβαια, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το καφάσι «έκρυβε» την πινακίδα της μηχανής, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να τοποθετεί, τελικά, την πινακίδα, «πάνω» στο καφάσι… «Με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια»!

Πάντως, πέρα από την… πρωτοτυπία, η συγκεκριμένη πατέντα ενέχει κινδύνους, καθώς, σε περίπτωση που ο οδηγός της μηχανής θελήσει να μεταφέρει κάποιο βαρύ φορτίο, η ασφάλεια της κατασκευής του – σαφέστατα – δεν είναι δεδομένη, με τον κίνδυνο να προκαλέσει ατύχημα τόσο στον ίδιο, όσο και σε άλλους οδηγούς.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News