Όταν ένα παρκάρισμα... προκαλεί μποτιλιάρισμα

Περίεργα
Όταν ένα παρκάρισμα... προκαλεί μποτιλιάρισμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη λεωφόρο Κνωσού, εκεί που διασταυρώνονται δύο δρόμοι, ένα αυτοκίνητο εμποδίζει το λεωφορείο να συνεχίσει την πορεία του.

Μία συνηθισμένη εικόνα σε κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου είναι αναμφισβήτητα το παράνομο παρκάρισμα που έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίζει την κυκλοφορία.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό που φαίνεται στις φωτογραφίες του neakriti.gr, το οποίο εκτυλίχθηκε στη λεωφόρο Κνωσού το μεσημέρι της Παρασκευής, με ένα αυτοκίνητο να έχει σταθμεύσει στο πλέον ακατάλληλο μέρος και το υπεραστικό λεωφορείο να μην χωράει να περάσει στο δρόμο, συνεχίζοντας την πορεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο σημείο όπου βρίσκεται και ένα roundabout, συχνά πυκνά σταθμεύουν αυτοκίνητα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν τα μεγάλα οχήματα (αστικά – υπεραστικά λεωφορεία) να περάσουν.

Η κυκλοφορία ακινητοποιείται και ο χρόνος του μποτιλιαρίσματος εξαρτάται από το πόσο… πρόθυμος είναι ο οδηγός να γυρίσει από τη δουλειά του και να κινήσει το Ι.Χ. του.

Πάντως, στην περίπτωση των φωτογραφιών ο οδηγός επέστρεψε σε 4 με 5 λεπτά, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προχώρησε πέντε μέτρα και η κυκλοφορία αποφορτίστηκε…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News