Σκύλοι εναντίον... αιγοπροβάτων

Περίεργα
Σκύλοι εναντίον... αιγοπροβάτων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγάλο είναι το πρόβλημα με τις επιθέσεις αδέσποτων και μη... σκυλιών, που ορμάνε και σκοτώνουν αιγοπρόβατα και κότες σε αγροτικές και κτηνοτροφικές περιοχές του δήμου Ρεθύμνου.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται νεκρό ζώο ιδιοκτησίας του προέδρου του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Ρεθύμνου Γιώργου Κατσανέβα, ο οποίος και πήγε στην Αστυνομία και έκανε σχετική καταγγελία μετά το περιστατικό.

«Εμείς έχουμε διαπιστώσει πως πρόκειται για κυνηγόσκυλα. Και υποψιαζόμαστε ότι οι ίδιοι οι κυνηγοί τα αφήνουν ελεύθερα καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, αδιαφορώντας για τις συνέπειες», όπως επισημαίνει ο κ. Κατσανέβας. Ο ίδιος καλεί τις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν το θέμα και να εντοπίσουν τους ασυνείδητους ανθρώπους, που λύνουν καθημερινά τις αλυσίδες και όποιον πάρει ο χάρος.

«Δε φταίνε τα σκυλιά φυσικά. Φταίνε αυτοί που τα έχουν», τονίζει με αγανάκτηση ο κ. Κατσανέβας, που αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα έχει δεχτεί πολλά παράπονα από κτηνοτρόφους που έχασαν ζώα με τον τρόπο αυτό, και οι οποίοι δηλώνουν αγανακτισμένοι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News