Νέο «αξιοθέατο»… Δίπλα στην προτομή το αυτοκίνητο!

Πολιτισμός
Νέο «αξιοθέατο»… Δίπλα στην προτομή το αυτοκίνητο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι αυτό που λέμε μαγική εικόνα: Στάθμευση δίπλα στην προτομή του Δασκαλογιάννη, που "βασανίζεται" ακόμη και τώρα από τα νέα καμώματα.

Έχουμε δει όγκους σκουπιδιών στην απεργία των υπαλλήλων καθαριότητας δίπλα στην προτομή του Δασκαλογιάννη στο Ηράκλειο… Χθες εντοπίσαμε και αυτό το σταθμευμένο όχημα, που προφανώς ο ιδιοκτήτης του ήταν ευκολότερο να το αφήσει πάνω στην πλατεία παρά να το παρκάρει οπουδήποτε αλλού, αφού έχουν κλείσει οι δρόμοι λόγω έργων αναβάθμισης και οι θέσεις στάθμευσης έχουν μειωθεί αισθητά, και όλοι δεν επιθυμούν να πληρώσουν στάθμευση.

Με όλα τα παραπάνω υπόψη, η εικόνα αποκτά άλλη διάσταση και φυσικά εκείνο που σκέφτεται κάποιος είναι ότι ορισμένοι οδηγοί έχουν θράσος όχι απαραίτητα στον τρόπο που οδηγούν, αλλά και με τον τρόπο που σταθμεύουν.

Και φυσικά αν υποτεθεί ότι το όχημα είναι κάποιας υπηρεσίας ή άλλου κρατικού λειτουργού, τότε το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο, παρατηρώντας το πλάνο σε τρία επίπεδα: στο πρώτο το μηχανάκι, στο δεύτερο το σταθμευμένο αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Δικαιοσύνης και στο τρίτο το ανεβασμένο όχημα στην πλατεία, δίπλα στον... Δασκαλογιάννη!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News