Οι "Φυλές του Πάρκου" δεν... αστειεύονται!

Περίεργα
Οι "Φυλές του Πάρκου" δεν... αστειεύονται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Να μην κοπεί ούτε ένα δέντρο στο "βωμό" της ανάπλασης του πάρκου Γεωργιάδη. Αυτό διατρανώθηκε χθες (5/2), για ακόμη μια φορά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, από τις "Φυλές του πάρκου", οι οποίες διοργάνωσαν σχετική εκδήλωση στην αίθουσα "Ανδρόγεω".

Αν κρίνουμε, μάλιστα, από την προσέλευση του κόσμου, η οποία ήταν αρκετά μεγάλη (σ.σ. δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τόσο κόσμο στην "Ανδρόγεω"), η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία. Προετοιμάζεται η επόμενη εκδήλωση αύριο, οργανώνεται η πορεία στο Ηράκλειο το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και η νέα παρουσία των "Φυλών του πάρκου" στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη χθεσινή εκδήλωση μίλησε μεταξύ άλλων η αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα, ο διδάκτωρ Κοινωνικής και Ιστορικής Ανθρωπολογίας Γιώργος Νικολακάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνιολογίας Γιάννης Ζαϊμάκης, αλλά και ο μηχανικός Περιβάλλοντος Νίκος Νικηφοράκης. Σημειώνεται ότι ακολούθησε συζήτηση και με το κοινό.

Πάντως, όπως φαίνεται και στην πράξη, οι "Φυλές του πάρκου" δεν... αστειεύονται: Η προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα είναι δυναμική αλλά και... κλιμακούμενη, καθώς οι "φυλές" ανοίγονται σε όλο και περισσότερο κόσμο. Μάλιστα, διαθέτουν και νομική ομάδα, η οποία "ξεσκονίζει" τα... πάντα σε ό,τι αφορά την επικείμενη "αναβάθμιση" του πάρκου Γεωργιάδη.

ΝΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News