"Μικρά κ' Περίεργα"

Οι "Φυλές του Πάρκου" δεν... αστειεύονται!

Να μην κοπεί ούτε ένα δέντρο στο "βωμό" της ανάπλασης του πάρκου Γεωργιάδη. Αυτό διατρανώθηκε χθες (5/2), για ακόμη μια φορά μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, από τις "Φυλές του πάρκου", οι οποίες διοργάνωσαν σχετική εκδήλωση στην αίθουσα "Ανδρόγεω".

Αν κρίνουμε, μάλιστα, από την προσέλευση του κόσμου, η οποία ήταν αρκετά μεγάλη (σ.σ. δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τόσο κόσμο στην "Ανδρόγεω"), η εκδήλωση στέφθηκε από επιτυχία. Προετοιμάζεται η επόμενη εκδήλωση αύριο, οργανώνεται η πορεία στο Ηράκλειο το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και η νέα παρουσία των "Φυλών του πάρκου" στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη χθεσινή εκδήλωση μίλησε μεταξύ άλλων η αρχαιολόγος Λιάνα Σταρίδα, ο διδάκτωρ Κοινωνικής και Ιστορικής Ανθρωπολογίας Γιώργος Νικολακάκης, ο αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνιολογίας Γιάννης Ζαϊμάκης, αλλά και ο μηχανικός Περιβάλλοντος Νίκος Νικηφοράκης. Σημειώνεται ότι ακολούθησε συζήτηση και με το κοινό.

Πάντως, όπως φαίνεται και στην πράξη, οι "Φυλές του πάρκου" δεν... αστειεύονται: Η προσπάθεια που γίνεται όλο αυτό το διάστημα είναι δυναμική αλλά και... κλιμακούμενη, καθώς οι "φυλές" ανοίγονται σε όλο και περισσότερο κόσμο. Μάλιστα, διαθέτουν και νομική ομάδα, η οποία "ξεσκονίζει" τα... πάντα σε ό,τι αφορά την επικείμενη "αναβάθμιση" του πάρκου Γεωργιάδη.

ΝΑΣ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια