Και όμως έκαναν εκδήλωση με ... φλουρί χωρίς πίτα

Ηράκλειο
Και όμως έκαναν εκδήλωση με ... φλουρί χωρίς πίτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το γέλιο και τα ωραία ''λάθη'' αποτελούν αναγκαιότητα για τη ζωή μας πλέον.

Δανείστηκα λοιπόν την ιστορία αυτή από την προσωπική ιστοσελίδα του συγγραφέα λαογράφου Μιχάλη Χουρδάκη ή Νίσπιτα και σας την μεταφέρω αυτούσια.

Εδώ δεν χαμογελάς ειρωνικά. Εδώ γελάς πραγματικά και με καλή διάθεση.

Διάβασα λοιπόν νωρίς το πρωί:

''ΕΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ; Στην αίθουσα Συνεδριάσεων της Τοπικής Κοινότητας Νεάπολης Λασιθίου πήγε ο μητροπολίτης κ. Γεράσιμος να κάμει Αγιασμό και να κόψει τη Βασιλόπιτα . Όλοι εκεί οι άρχοντες παρόντες, έγινε ο Αγιασμός και ήρθε η ώρα της Βασιλόπιτας. Όπως είχε διαδοθεί η πίτα θα περιείχε μια αληθινή χρυσή λύρα και όλοι ονειρεύονταν -ο καθένας χωριστά- να τους τύχει η λύρα. . Αναζήτησαν λοιπόν τη Βασιλόπιτα, αλλά οι οργανωτές είχαν ξεχάσει ............να την παραγγείλουν . Ο τοπικός Σύμβουλος Νεάπολης κ. Δημήτρης Γαλανάκης με σχετικό του δημοσίευμα στην ΑΝΑΤΟΛΗ διαμαρτύρεται έντονα για την αβλεψία του προέδρου της Δημοτική Κοινότητας που δε φρόντισε να υπάρχει στο χώρο η Βασιλόπιτα. 

Σημειώσετε ότι στην κοπή της..... ανύπαρκτης πίτας παρίστατο ο Δήμαρχος , δυο Αντιδήμαρχοι κ.λπ. επίσημοι. Ως υστερόγραφο ο κ. Γαλανάκης στη δημοσιευμένη διαμαρτυρία του , γράφει : " Εδώ φλουρί, εκεί φλουρί , έφαγε ο .....λαγός το φλουρί ". Πάντως το δημοσίευμα του κ. Γαλανάκη ευχαρίστως θα το φιλοξενούσε στο αμέσως επόμενο φύλλο της και η διεθνούς κυκλοφορίας εφημερίδα ΤΡΑΜΠΑ :

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News