default-image

Έκλεισαν λακκούβες στις Βασιλειές

Κρήτη
Έκλεισαν λακκούβες στις Βασιλειές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ίδια μέρα που δημοσιεύσαμε το σχόλιο για τις λακκούβες των Βασιλειών, είδαμε και τον αρμόδιο εργολάβο που συνεργάζεται με τη ΔΕΥΑΗ να πηγαίνει στην περιοχή και να κλείνει όλες σχεδόν τις λακκούβες για τις οποίες γράφαμε.

>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ: ΕΣΚΑΨΑΝ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΡΥΠΕΣ ΑΝΟΙΧΤΕΣ

Ακόμη φυσικά και τη μεγάλη λακκούβα που είχε δημιουργηθεί από εργασίες της ΔΕΥΑΗ στη λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης στις 17 Νοεμβρίου, και από τότε - παρότι υποτίθεται ότι ήταν επείγον λόγω επικινδυνότητας του εν λόγω δρόμου - δεν είχε γίνει καμία εργασία.

Δείτε τις φωτογραφίες πώς ήταν η συγκεκριμένη λακκούβα μέχρι και προχθές και δείτε τη χθεσινή αποκατάσταση του οδοστρώματος. Ωστόσο, οφείλουμε και να μεταφέρουμε κάποιες πληροφορίες που έδωσε στη στήλη η πρόεδρος των Βασιλειών Χρυσούλα Κωστάκη.

«Ο εργολάβος μού είχε πει ότι μέσα σε αυτές τις μέρες θα ξεκινούσε τις εργασίες. Από καιρό μάλιστα ήταν και ο ίδιος προβληματισμένος, καθώς μου έλεγε ότι περίμενε την εταιρεία να βγάλει ζεστό υλικό και από 'κει και πέρα είχε πάρα πολλή δουλειά και μέσα στο Ηράκλειο και σε πολλές άλλες περιοχές»...

Εξάλλου, ο ίδιος εργολάβος είχε πέρυσι κλαδέψει αφιλοκερδώς πολλά δέντρα στις Βασιλειές, όπως μας εξήγησε η κ. Κωστάκη, που ασφαλώς και δεν έχουμε κανένα λόγο να μην την πιστέψουμε.

Το ευτύχημα είναι ότι χθες ξεκίνησε η αποκατάσταση. Έκλεισε με πίσσα το σημείο όπου βρίσκεται η βάνα του νερού και έπεσε επίσης πίσσα στο δρόμο που οδηγεί στο Δημοτικό Σχολείο, όπου, επειδή το υλικό δεν έφτασε, οι εργάτες θα ξαναπάνε και θα ολοκληρώσουν την αποκατάσταση.

Μακάρι να γίνει σωστή δουλειά. Και βέβαια για μας είναι ευτυχές το γεγονός ότι την ίδια μέρα είχαμε δημοσιεύσει σχετικές φωτογραφίες. Έτσι κι αλλιώς, πάντως, έγινε δουλειά και περιμένουμε και την ολοκλήρωσή της.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News