default-image

Έσκαψαν δρόμους και άφησαν τρύπες ανοιχτές!

Ηράκλειο
Έσκαψαν δρόμους και άφησαν τρύπες ανοιχτές!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν το πρωί της 17ης Νοεμβρίου έσκαβαν το δρόμο οι εργαζόμενοι της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Ηρακλείου στη λεωφόρο Εθνικής Αντίστασης των Βασιλειών, για να φτιάξουν τη βάνα του νερού που είχε διαρροή, έφευγαν με την εντύπωση ότι ο εργολάβος θα μεριμνήσει πάρα πολύ γρήγορα για την πίσσα (κεντρική φωτογραφία).

«Το δίνουμε με προτεραιότητα. Ο εργολάβος ενημερώνεται και θα έρθει πολύ γρήγορα», έλεγαν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΗ.

Στην πρώτη φωτογραφία φαίνεται το μηχάνημα να ξεκινά το σκάψιμο. Στην αμέσως επόμενη φωτογραφία δείτε πώς ήταν χθες η κατάσταση του οδοστρώματος. Ενός δρόμου-καρμανιόλα, που όποτε ζητούν οι κάτοικοι της περιοχής να τοποθετηθούν σαμαράκια, τους λένε ότι «απαγορεύεται επειδή περνάει λεωφορείο».

?7 Δεκεμβρίου οι τομές παραμένουν ανοιχτές

?Επικίνδυνη λακκούβα καραδοκεί στο δρόμο για το Μαραθίτη

Φαίνεται λοιπόν ότι τα σαμαράκια απαγορεύονται, όχι όμως και οι λακκούβες. Αφήστε δε που το χειμώνα ο δρόμος αυτός μετατρέπεται σε λίμνη, αφού στερείται παντελώς και... φρεατίων όμβριων υδάτων, όπως βέβαια και πινακίδων για την τήρηση του ΚΟΚ. Ποια τήρηση;...

Χθες, λοιπόν, 7 Δεκεμβρίου και από τις 17 Νοεμβρίου δεν έχει γίνει τίποτα. Φανταστείτε δηλαδή να μην ήταν και... επείγον. Ίσως αν γίνει κάποιο ατύχημα πάλι, να τρέξουν... Αλλά δείτε και την τρίτη φωτογραφία, λίγα μέτρα παρακάτω. Εκεί, ναι. Έπεσε πίσσα και μέσα σε λίγες μέρες είχαμε νέα λακκούβα!.. Και συνεχίζουμε...

?Σε άλλο σημείο, έφυγε η πίσσα και εμφανίστηκε νέα λακκούβα

Στην περιοχή του Μαραθίτη. Μαντέψτε... Λακκούβα... Τις μέρες που έβρεχε δε φαινόταν καθόλου... Προ ημερών, όμως, έσκαψαν και το δρόμο που οδηγεί προς το Δημοτικό Σχολείο Βασιλειών. Λέτε να έχουν σκοπό να κάνουν συνολική αποκατάσταση; Και αν μέχρι τότε χτυπήσει κάποιος άνθρωπος; Έλεος, κύριε εργολάβε. Έλεος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News