default-image

Έκανε διάλογο ο υπουργός σε… «Ώρα αιχμής»

Περίεργα
Έκανε διάλογο ο υπουργός σε… «Ώρα αιχμής»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άναψα τα αίματα στη διάρκεια της εκπομπής «Ώρα αιχμής» της ΚΡΗΤΗ TV που έβαλε στο μικροσκόπιο τα προβλήματα αγροτών και κτηνοτρόφων. Η παρακράτηση στην πρώτη δόση των επιδοτήσεων έγινε σημείο πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα σε αγρότες και δημάρχους και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη.

Στην εκπομπή μίλησε και ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, ο οποίος τόνισε ότι η πρώην δόση των επιδοτήσεων θα καταβληθεί μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και η δεύτερη δόση τα Χριστούγεννα, ενώ αναφέρθηκε και την ρύθμιση για τα κόκκινα αγροτικά δάνεια και τα χρέη των αγροτών.

Η βαριά αγροτική φορολογία στη διάρκεια της εκπομπής έγινε σημείο αντιπαράθεσης με τους αγρότες να κατηγορούν την ηγεσία του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης ότι με την ακολουθούμενη πολιτική δίνει την χαριστική βολή στον πρωτογενή τομέα.

Η φόρμα 6 αλλά και τα κίνητρα στους νέους αγρότες αποτέλεσαν σημείο αναφοράς στην διάρκεια του τηλεοπτικού αέρα. Είναι σημαντικό πάντως ότι για πρώτη φορά στην διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης απάντησε σε ερωτήματα δημάρχων και αγροτών με τον διάλογο να θέτει τις βάσεις για την επίλυση των σοβαρών προβλημάτων του πρωτογενή τομέα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News