"Μικρά κ' Περίεργα"

Κλούβες σε κομβικά σημεία για να μην φτάσουν οι διαδηλωτές

Αποκλείουν κομβικά σημεία οι αστυνομικοί για να μην μπορέσουν να μην μπορέσουν να φτάσουν οι διαδηλωτές στο κέντρο

Αποκλείουν κομβικά σημεία οι αστυνομικοί για να μην μπορέσουν να φτάσουν οι διαδηλωτές στο κέντρο. Ήδη δρόμοι κλείνουν στο κέντρο και έχουν το τοποθετηθεί κορδέλες, ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τους δ΄ρομους περιμετρικά της Πλατείας.

Νωρίτερα περίφραξη με κάγκελα στήθηκε αρχικά στην πλατεία Ελευθερίας ,ωστόσο πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία, δόθηκε εντολή να κλείσει ο χώρος με σχοινιά.

Οι διαδικασίες γίνονται εν όψει της αποψινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας όπου θα δώσουν δυναμικό παρών οι αγρότες και τα συνδικάτα.

Στην πλατεία ελευθερίας στήνεται γιγαντοοθόνη προκειμένου να μπορούν όλοι οι πολίτες να παρακολουθήσουν την ομιλία, ενώ και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο για να περιορίσουν επεισόδια που τυχόν σημειωθούν.

Παράλληλα, λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο «Αστόρια», οι πρώτοι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται, και τα πρώτα πανό να στήνονται.

Οι αγρότες από τις Αρχάνες και το Τυμπάκι, έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, θα κατέβουν μεμονωμένα έτσι ώστε να μην προκαλέσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία, και στη συνέχεια θα ενωθούν

Σχόλια