default-image

Κλούβες σε κομβικά σημεία για να μην φτάσουν οι διαδηλωτές

Περίεργα
Κλούβες σε κομβικά σημεία για να μην φτάσουν οι διαδηλωτές

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αποκλείουν κομβικά σημεία οι αστυνομικοί για να μην μπορέσουν να φτάσουν οι διαδηλωτές στο κέντρο. Ήδη δρόμοι κλείνουν στο κέντρο και έχουν το τοποθετηθεί κορδέλες, ενώ κλούβες των ΜΑΤ έχουν αποκλείσει τους δ΄ρομους περιμετρικά της Πλατείας.

Νωρίτερα περίφραξη με κάγκελα στήθηκε αρχικά στην πλατεία Ελευθερίας ,ωστόσο πριν καν ολοκληρωθεί η διαδικασία, δόθηκε εντολή να κλείσει ο χώρος με σχοινιά.

Οι διαδικασίες γίνονται εν όψει της αποψινής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας όπου θα δώσουν δυναμικό παρών οι αγρότες και τα συνδικάτα.

Στην πλατεία ελευθερίας στήνεται γιγαντοοθόνη προκειμένου να μπορούν όλοι οι πολίτες να παρακολουθήσουν την ομιλία, ενώ και αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο για να περιορίσουν επεισόδια που τυχόν σημειωθούν.

Παράλληλα, λίγες ώρες πριν την κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο «Αστόρια», οι πρώτοι διαδηλωτές άρχισαν να συγκεντρώνονται, και τα πρώτα πανό να στήνονται.

Οι αγρότες από τις Αρχάνες και το Τυμπάκι, έπειτα από συνεννόηση μεταξύ τους, θα κατέβουν μεμονωμένα έτσι ώστε να μην προκαλέσουν πρόβλημα στην κυκλοφορία, και στη συνέχεια θα ενωθούν

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News