default-image

Χαλασμένα τα φανάρια, αλλά τα τηλέφωνα... κλειστά

Ηράκλειο
Χαλασμένα τα φανάρια, αλλά τα τηλέφωνα... κλειστά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σβησμένα» εδώ και τρεις εβδομάδες παραμένουν τα φανάρια στην πολυσύχναστη Οδό Νεάρχου και στην Οδό Νάξου, με την απάντηση του αρμόδιου Τμήματος του Δήμου, να μην έρχεται ποτέ! Και όλα αυτά τη στιγμή που η Κρήτη «μετρά» πάνω από 40 νεκρούς στην άσφαλτο.

Η καταγγελία

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο αναγνώστης του neakriti.gr, ο οποίος καταγγέλλει το εν λόγω περιστατικό «Πρέπει πρώτα να σκοτωθεί κάποιος, ώστε το πρόβλημα να διορθωθεί;».

Σύμφωνα με την καταγγελία του αναγνώστη, οι φωτεινοί σηματοδότες, τόσο στην παραλιακή και πολυσύχναστη Οδό Νεάρχου, όσο και στην Οδό Νάξου, έχουν σταματήσει να λειτουργούν εδώ και τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα, όχι μόνο να αυξάνεται η επικινδυνότητα, αλλά και να καταστρέφεται η τουριστική εικόνα του Ηρακλείου, καθώς τα χαλασμένα φανάρια, αποτελούν μία από τις πρώτες εικόνες που αντικρύζει κάθε επισκέπτης, φτάνοντας στο Ηράκλειο από το Λιμάνι.

Όπως μάλιστα τονίζει ο αναγνώστης: «Όλα μετράνε, μπορεί η Κρήτη να διαθέτει εκπληκτικές παραλίες, όμως όλα μετράνε για τους τουρίστες», με τον ίδιο να καταγγέλλει τους υπευθύνους για ραστώνη.

Η «αρμόδια» απάντηση που… δεν ήρθε ποτέ

Το neakriti.gr, επικοινώνησε με την τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ηρακλείου, η οποία και μας παρέπεμψε στο αρμόδιο Τμήμα και συγκεκριμένα στο Τμήμα Εκτέλεσης Έργων Ηλεκτροφωτισμού, Δικτύων, Κυκλοφορίας και Σήμανσης.

Παρά τις επανειλημμένες  προσπάθειές μας να επικοινωνήσουμε με το αρμόδιο Τμήμα του Δήμου Ηρακλείου, ώστε να ενημερωθούμε περεταίρω, αλλά και να λάβουμε μία απάντηση, δεν τα καταφέραμε.

Τώρα, είτε οι εργαζόμενοι είχαν σχολάσει, είτε… ήταν πολύ απασχολημένοι με το να διορθώνουν το εν λόγω ζήτημα, μην μπορώντας να απαντήσουν στο τηλέφωνο.

Ευχόμαστε να ισχύει το δεύτερο…

Ωστόσο το απόγευμα της Τετάρτης , υπήρξε επικοινωνία της αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου Ηρακλείου προς το neakriti.gr, ενημερώνοντας αφενός ότι οι συγκεκριμένοι φωτεινοί σηματοδότες επί της παραλιακής λεωφορου ανήκουν στην αρμοδιότητα του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου και ότι δεν ήταν  εφικτή η επικοινωνία το μεσημέρι του neakriti.gr με το αρμόδιο τμήμα του Δήμου εξαιτίας σύσκεψης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News