default-image

''Σήριαλ'' τα χαλασμένα κλιματιστικά στο Ν.Καζαντζάκης

Κρήτη
''Σήριαλ'' τα χαλασμένα κλιματιστικά στο Ν.Καζαντζάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Είναι 15.00 το μεσημέρι της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και οι αίθουσες αφίξεων κι αναχωρήσεων στο αεροδρόμιο Ηρακλείου είναι γεμάτες κόσμο. Καλοκαίρι ακόμα, ο κόσμος πάει κι έρχεται.

''Έφτασα λίγο πριν από τις 14.00 μμ. στο αεροδρόμιο'' μου λέει ο φίλος μου ο Κυριάκος που ταξιδεύει για Αθήνα. ''Έχει τόσο πολύ κόσμο'' συνεχίζει, ''που δεν μπορείς να σταθείς. Ζέστη, θερμές ανάσες κι αγκομαχητά. Δυσφορία. Τα κλιματιστικά είναι κλειστά και απορημένοι, απευθυνόμαστε οι περισσότεροι προς τους υπαλλήλους που κάνουν το τσεκάρισμα των εισιτηρίων μας. Είναι χαλασμένα μας ενημερώνουν μόνο που συχνά πυκνά περνάμε τελευταία το ίδιο μαρτύριο.

Περνάμε από τον έλεγχο αποσκευών στη συνέχεια και ''κολλάμε'' στην αίθουσα αναμονής μπροστά από την έξοδο 7. Η ατμόσφαιρα είναι τόσο αποπνικτική που παρακαλούμε ν' ανοίξει η πόρτα και να μπει αέρας που ακόμα κι αν έχει περάσει πρώτα από την πίστα του αεροδρομίου, πιστεύουμε ότι θα μας ανακουφίσει''.

Η παραπάνω καταγραφή του φίλου μου επιβάτη έρχεται να προστεθεί στα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ της ζέστης και ταλαιπωρίας του κόσμου στο αεροδρόμιο, μόνο που η ζημιά των κλιματιστικών δεν αποκαταστάθηκε και η πρώτη ή τελευταία εικόνα των επισκεπτών παραμένει αρνητική.

ΑΓΔ   

(Φωτο αρχείου)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News