"Μικρά κ' Περίεργα"

Μέρα - νύχτα παρανομίες στο πάρκινγκ!

Στις αρχές Αυγούστου είχαμε παρουσιάσει το πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που παρκάρουν στο πάρκινγκ δικύκλων στην οδό Βουρβάχων.

Στις αρχές Αυγούστου σάς είχαμε παρουσιάσει το πρόβλημα με τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που παρκάρουν στο πάρκινγκ δικύκλων στην οδό Βουρβάχων, κάτω από την Ψαρομηλίγκων, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Μάλιστα, σας είχαμε παρουσιάσει και φωτογραφία που έδειχνε ημέρα το πάρκινγκ με αυτοκίνητο. Δείτε το τώρα και νύχτα! Κυριακή βράδυ.

Αν και όπως προαναφέραμε πρόκειται για χώρο στάθμευσης μόνο για μηχανάκια, όπως θα δείτε και στη φωτογραφία, αυτό έχει καταπατηθεί. Τα σταθμευμένα μηχανάκια, για τα οποία προορίζεται ο χώρος, είναι μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Από την άλλη, έχουν βρει την ευκαιρία ιδιοκτήτες οχημάτων και έχουν παρκάρει φαρδιά-πλατιά. Και αυτό, όπως μας λένε πολίτες, συμβαίνει κατά κόρον.

Και αναρωτιόμαστε: Τόσο καιρό δεν έχει πέσει στην αντίληψη των αρμόδιων Αρχών; Δεν το έχει δει κανείς ώστε να επιβάλλει την τάξη; Τη συγκεκριμένη φωτογραφία μας την έστειλε αναγνώστης.

Μ.ΑΝ.

Σχόλια